Death Valley N.P.

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

14-11-2014 - 26°C

On the road again van Las Vegas naar Lone Pine, CA. Na 3 dagen Vegas zijn we weer toe aan een nieuwe uitdaging. Op schorpioenenjacht in de Death Valley. Om de reis goed te beginnen hebben we een goede ondergrond nodig, dus voor de laatste keer genieten van het heerlijk buffet. De dag begint gelijk al goed, maar niet heus! Staan we om 07.30 uur voor het buffet, blijkt dat deze nog gesloten is. Pas om 08.00 uur geopend! In een casino!!! Dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Het zullen de bezuinigingen wel zijn. Gelukkig heeft het hotel ook nog een Food Court. Daarna op weg. Gelukkig stuurt Stupide Suzan ons weer de verkeerde kant op waardoor we een stuk omrijden. Het gaat lekker!!! Na een paar uurtjes komen we aan in Death Valley.

Wat een prachtig park. We hadden hier een hele andere voorstelling van. In plaats van platte droge grote vlaktes, rijden we in heuvelachtige gebieden met prachtige bergen en zoutvlaktes en schitterende uitzichten. Helaas hebben we geen schorpioenen gevangen, maar hebben wel diverse vogelspinnen gezien!!! Yes, kan ook weer van onze lijst af.

    Bang voor de spinnen?!

Lekker op tijd aangekomen in Lone Pine. We kunnen lekker nog even chillen na de reis. Helaas is het zwembad al gesloten voor de winter. Beetje jammer, nou ja dan maar lekker poedelen in bad, hahaha. We merken wel dat het hier wat kouder is dan we gewend zijn, door het koufront wat over Amerika heen trekt. Gelukkig check ik nog even of de Tioga Pass in het Yosemite N.P. open is omdat we morgen hier morgen naar toe gaan. Laat deze pass in weer tijdelijk gesloten zijn door ijs en sneeuwval. Balen!!! Nu moeten we ruim 360 km omrijden, waardoor we weer mega vroeg moeten vertrekken om nog wat van het park te kunnen zien. Nou ja, het is niet anders. We hebben in ieder geval nog steeds super mooi weer. Vanavond heerlijk gegeten in een klein restaurantje The Grill in Lone Pine waarvan de eigenaren een Belgisch echtpaar is. Het koelt al snel af en gunnen onze voeten de nodige rust dus duiken we eens een keer vroeg ons bed in! Morgen is het weer vroeg dag. Welterusten!

Reacties

Monique MINImo A long time ago

Nou griezelig hoor vogelspinnen of schorpioenen brrrrrr ik ben van beide geen favoriet.
Dus Els ik had waarschijnlijk bovenOP het dak van de auto geklommen hahaha.
En de stoere mannen waren er al hikkend vandoor gegaan zeker😜
Want zover ik kan kijken zijn die in de verste verte niet te bekennen. ( hihi)

Ed en Jolanda Bakker A long time ago

hahahaha,nee dit x niet Monique. Ze stonden er beiden ook bijna bovenop. Het was vechten voor de beste plek!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!