We are back again!

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

21-11-2014 - 22c

Het rondje is gereden. Onze rondreis is voorbij. Het is nu tijd om te chillen en wat rond te kijken in Los Angeles. Het weer wordt steeds beter. De zon schijnt weer volop en de temperaturen stijgen met de dag. Lekker!

Vandaag hebben wij het laatste stuk langs de kust naar Los Angeles gereden met een tussenstop in mooie en zeer gezellige Santa Barbara. In downtown heerlijk in de zon koffie gedronken. Els en ik zijn hierna, vanaf downtown naar de pier gewandeld. De mannen vonden dat ze al genoeg gelopen hadden en zijn met de auto naar de pier gereden! Daar nog even heerlijk uitgewaaid geluncht.

Vanaf Santa Barbara direct doorgerden naar ons hotel. Het eerste stuk langs de kust was geweldig mooi. Bergen aan de linkerzijde en rechts de Pacific Ocean, Genieten van de Highway 1.  Gelukkig nog een dolfijn gespot. Het laatste stuk kwamen we helaas in de file terecht, waardoor we ruim een uur later in ons hotel aankwamen. Ach, wel nog even de zonsondergang meegenomen, hahaha. Gelukkig hebben we nog even de tijd gehad om even te chillen voor we zijn gaan eten. Heerlijk Japans en Chinees bij een supermoderne Foodcourt gegeten. Alles wordt lekker vers voor je neus klaargemaakt. Daarna hebben nog even wat gewinkeld! Morgen lekker shoppen in de outlet. Welterusten!


 

Reacties

Monique MINImo A long time ago

En na t slapen op naar THE outlet's en shoppen maar!!!!
Sla je slag meiden😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!