Hollywood

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

We beginnen de dag goed vandaag. Lekker vroeg op en de zon in! Heerlijk de hele ochtend aan het zwembad gelegen om een beetje bij te kleuren. Na de lunch richting Hollywood gereden en gewandeld op de Hollywood Blvr, zoals vele andere  toeristen :-) en genoten van het bruisende leven op de Walk of Fame.

Laat je vooral niet misleiden door de foto! Aan de andere zijde krioelt het van de mensen, vertonen vele straatartiesten hun kunsten en lopen er nog meer look a likes van filmsterren, zangers etc. Het was er weer gezellig druk. Vanaf de Hollywood Blvrd naar de Hollywood Sign gereden. Altijd weer leuk om te proberen door de vele steile en smalle straatjes zo dicht mogelijk bij de Hollywood Sign te komen zonder de toeristen. Ook dit jaar is het ons weer gelukt, alleen de locals lopen hier rond.

Vandaag weer genoeg toeristische tripjes ondernomen, dus nemen we de tijd om te shoppen in de grootste Premium Outlet bij Cabrillo. Susan aangezet en gevraagd de snelste weg te nemen naar de outlet. Gelukkig brengt ze ons weer in de file, dus gaan we er even lekker voor zitten. We pakken hierdoor ook nog even downtown LA mee. Na een kleine half uurtje merkt Ed op dat we naar het zuiden rijden terwijl we naar het noorden moeten. Blijkt Ed onze Susan naar de verkeerde outlet gestuurd te hebben. Lekker dan!! Omkeren en weer terug de file in. Wat je al niet over moet hebben voor een paar uurtjes shoppen. Inmiddels begint het al weer te schemeren, maar wederom met een prachtige zonsondergang.

Gelukkig sluiten de winkels hier laat en hebben wij nog genoeg tijd over om te shoppen. Uiteindelijk rijden we terug naar ons hotel met tassen vol voor ...... de mannen! Hoe krijgen ze het toch voor elkaar. Elke keer als we gaan shoppen kopen zij de winkels leeg en komen wij met lege handen terug. Els en ik doen toch iets niet goed :-( maar wij blijven lachen! Ons hoor je niet. We hebben nog een paar dagen. Voor nu in ieder geval, welterusten!

Wil je nog meer foto's bekijken? Ze staan in ons album.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!