Thanksgiving

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

27-11-2014 - 31°c

Goodmorning America and a happy Thanksgiving. Het is vandaag een Holiday en alle families en vrienden vieren deze dag samen. De vrouwen staan de hele dag in de keuken de Turkey te bereiden, terwijl de mannen naar American Football zitten te kijken. Voor het aansnijden van de Turkey geeft iedereen aan waar hij of zij dankbaar voor is.

Wij zijn dankbaar dat wij een heerlijk gezin hebben, een geweldige familie, lieve vrienden en prijzen ons zeer gelukkig met de komst van ons eerste kleinkind. Tevens zijn wij dankbaar dat wij ook dit jaar weer mooie en zeer gezellige reizen hebben kunnen maken.

Maar aan alles komt een eind en zo ook aan deze reis, en ..... natuurlijk weer anders dan gepland. Gisteren stond de vlucht er voor vandaag slechter voor en de vlucht van vrijdag en zaterdag beter, maar vandaag heeeeel veeeeel plekken open en morgen maar een paar. Na overleg, we moeten toch naar huis, besluiten we toch maar voor de zekerheid te kiezen en naar de kou terug te reizen. Gevolg: 08.45 uur koffers inpakken, listen en inchecken en rond 09.30 uur richting het vliegveld te rijden. Stresssss!!

Inderdaad, het vliegtuig was half leeg dus zaten we lekker ruim. De vlucht was wel behoorlijk hobbelig. Veel turbulentie, Gelukkig (of niet) hadden we net de maaltijd (geen turkey!) op, anders was die het hele vliegtuig doorgevlogen. Je kreeg het gevoel of je inslaap werd geschut, maar dan dan op een wat ruwere wijze.

Inmiddels zijn we weer in ons koude kikkerlandje. We zijn weer thuis, de kachel lekker hoog en al weer druk met de koffers en de was (een nadeeltje van de vakantie). Het was weer een mooie, avontuurlijke en gezellige vakantie! Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van ons blog! Voor de laatste keer ..... Welterusten!

NB: Lex ...... Wij hebben jullie gemist hoor op onze vlucht! Het was lang zo gezellig niet!!! :-)

Reacties

Marijke A long time ago

Bedankt voor al jullie leuke verhalen, foto's etc.
Succes met omschakelen

Yvon A long time ago

Welkom thuis weer. Het was een heerlijke reis. We hebben genoten👍. En gefeliciteerd met de komst van jullie 1ste kleinkind 😍🍼

Monique MINImo A long time ago

Hahaha ik sluit me aan bij de vioorgaande schrijfsters‼️
💋

Lex A long time ago

Goedemorgen,

Lex A long time ago

Wij jullie ook gemist op Atlanta, wij mee op de eerste vlucht, die is nieuw Kl624. Mee op 01a en 2a groetjes Lex
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!