Bakersfield, CA.

Door Erik Fiechter - A long time ago

 

Hallo allemaal. Erik heeft een mooi verjaarsdagscadeau van ons gehad. Rijden onderlangs Death Valley Park. Gelukkig mochten we daar niet in met de camper. Much too hot...... Wel, ook deze dag begon 'too hot' in Las Vegas. 'Tipical US breakfast', Daarna vroeg Erik heel zachtjes of we hem niet eens zouden feliciteren. OH BOY. Dat hebben we proberen goed te maken. Dit geeft wel aan dat we echt helemaal weg zijn, onder de indruk zijn... Ver van het gewone leven. Vandaag ging de rit van Vegas, boven langs Mojave National Park naar Bartsow, een oude mijnbouwstad. Ik had daar hoge verwachtingen, maar wat een droefenis. Wel lekker geluncht bij de Chinees. Ja, alles is mogelijk. Vandaar naar Tehachapi was een lelijk kaal stuk. Dan rij je de bergen uit en pats, een vlakte, groen, enorme groenheid. Fruitbomen, slablaadjes (?). En dan een RV park ten zuiden van Bakersfield, dit keer geen toeristen uit Europa maar ,shabby quests'. Oké, voor zover, we gaan dadelijk taco's uit de magnetron, met van de slager kip met fajita's-marinade. Wat een verjaardagsmaal. Ik heb daar zin in. Erik jij ook? 

Allen dank voor de verjaardagsgroeten: ik zal er een lekkere borrel op drinken. Gelukkig zijn we nu uit het het ontzettend hete woestijnzand, niet dat het hier fris is overigens. Morgen langzaam noordwaarts naar groene parken, dat moet een stuk beter aanvoelen voor de frisse noorderling. Benieuwd of we beren gaan zien, nee, niet op de weg, in het echt natuurlijk. We hebben al wel veel raven gezien, herten en de onvolprezen " moose", tjonge wat een bakbeest. Maar de beer en de mountain lion ontbreken nog, wie weet? Goed, zo eerst maar eens eten. Hartelijk groeten van ons drieeen netto het volgende bericht.

P.S. De bijgesloten foto geeft een indruk van ons verblijf in Las Vegas. Jaja voor minder doen we het niet. Nou ja ons verblijf van vandaag ziet er wat meer shabby uit.

 

Reacties

irma A long time ago

Ziet er niet verkeerd uit. Leuk dat je er een foto bij hebt gedaan, kan me voorstellen dat je het gewone leven even 'kwijt bent' (arme Erik ha, ha). Hoop dat jullie het 'goed' hebben kunnen maken. Vegas heeft dus niets 'opgeleverd', jammer. Heb je wel een 'what to do' bij beren bij je? Ga verder genieten van jullie mooie reis. Wij vetrekken vrijdag van Roffy naar Pals. Groetjes van ons vieren.

Betsie A long time ago

Hallo Erik,Saskia en Leon
wat een mooie reis,nu onderweg naar de beren. passen jullie wel op veel plezier verder.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!