San Francisco

Door Erik Fiechter - 31-07-14 19:32

Beste allen,

alweer de laatste volle dag in Frisco. Leuke stad hoor. Fanf...tastic.

eerste dag gefietst langs havenfront en over de golden gate bridge. Stevige tippel maar wel ontzettend mooie vergezichten. Daarna in de stad stevig heuvelopwaarts. Leon bij de kapper geweest en toen nog wat meer omhoog en via  de crooked road (Lombard Street) naar beneden gefietst. Fietsen ingeleverd en lekker gegeten en gedronken in de stad.

tweede dag geshopt. Veel broeken gescoord natuurlijk en andere belangrijke zaken (?). Lekker geluncht en ons de voeten uit het lijf gelopen. 'S Avonds uit eten geweest met Robert en Beth. Robert is kennis van mij uit Amsterdam. Woonde een tijd bij Bert Keuper in huis. Ze kwamen even over voor een etentje met ons vanuit Santa Cruz (een 100 mijl ten zuiden van Frisco). Gegeten in Chinatown. Eten was oké maar de bediening ..... Aiaiai. Al met al een zeer genoeglijke dag. En nu zo de deur uit voor onze laatste dag alhier. Het doet nu al zeer.

Reacties

Thomas 31-07-14 19:39

Beste allemaal,

Dat waren weer veel goede berichten. Frisco is echt heel leuk, toch? Wat wordt het volgend jaar...? Alvast een relaxte vlucht gewenst!

Groeten,

Thomas

Wilco en Stella 31-07-14 20:46

Geniet van die volle dag.
Altijd om belangrijke zaken te shoppen!?

Goede terug vlucht. En we zijn benieuwd naar de vele verhalen en foto's.
Liefs uit een zomers midwoud.

Betsie Fiechter 31-07-14 21:51

wat veel leuke berichten wij genieten mee.nog een hele fijne laatste dag.Weverheugen ons op jullie terugkomst.Eengoede vlucht,VEELliefs uit een zonnig nederland

Sander 31-07-14 23:27

Even een paar hele lieve kussen en tot snel.

Tatie 01-08-14 11:49

Wat een geweldige vakantie hebben jullie. Niet om snel te vergeten. Maak er nog een fijne dag van in San Francisco en vast een goede thuisreis toegewenst.
Liefs uit Haarlem

Martine 01-08-14 14:12

Wat een mooie reis verhalen , leuk om te lezen (ik wil ook). maar helaas aan alle mooie dingen komt een eind, wens jullie een veilige vlucht terug. liefs van moi.

irma 01-08-14 21:32

Hopelijk rekening gehouden met zoveel aankopen anders wordt het nog duur met de overbagage. Het klinkt allemaal fantastisch, we zijn benieuwd naar de foto's. Goede terugvlucht gewenst en tot in H'sum of A'dam. XXXX

Erik Fiechter 04-08-14 19:57

Hoi all. Ik wil binnenkort wel wat leuke foto's aan de weblog toevoegen, dus tot de volgende oproep. Liefs saskia
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie