Rocky Mountains

Door Ludo Gijbels - A long time ago

Via de I70 rijden we naar de Rocky Mountains. Deze weg volgt de Colorado river en is best mooi. Bij momenten stijgen we zo hard en zo lang dat ons mobilhometje behoorlijk kreunt. Net voor de Rocky Mountains gaan we een camping op. We staan op een soort schiereiland aan het Grandby meer en kunnen prachtig over het water uitkijken. We zitten tot 's avonds laat buiten te genieten.

Als we het park inrijden, geef ik een ranger aan dat ik niet kan wandelen. Hij geeft ons een toer met de wagen. We zijn geleerd, in het vervolg toch wel de mijlen vragen. Hij is zondermeer heel mooi. Het laatste stuk kunnen we niet meer genieten omdat we eigenlijk te moe zijn en natuurlijk geen camping te bekennen. De pas is ronduit prachtig. Dit zou zowat de hoogste route zijn in Noord-Amerika. De herfstkleuren zijn prachtig. Het is geen berk, maar lijkt er wel op en zijn blaren zijn momenteel goud gekleurd. De zon, die nog altijd overvloedig schijnt, licht deze helemaal op. Er worden heel wat foto's genomen en niet alleen door ons.

's Avonds krijgen we ook nog een vuurwerk cadeau.

We staan heel vroeg op om de Elks te zien. De rangers geven aan waar ze te vinden zijn. Het is prachtig. Het is nog wat donker voor behoorlijke foto's maar ze blijven toch in onze herinnering, daar ben ik zeker van.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!