Rocky Mountains

Door Ludo Gijbels - A long time ago

Via de I70 rijden we naar de Rocky Mountains. Deze weg volgt de Colorado river en is best mooi. Bij momenten stijgen we zo hard en zo lang dat ons mobilhometje behoorlijk kreunt. Net voor de Rocky Mountains gaan we een camping op. We staan op een soort schiereiland aan het Grandby meer en kunnen prachtig over het water uitkijken. We zitten tot 's avonds laat buiten te genieten.

Als we het park inrijden, geef ik een ranger aan dat ik niet kan wandelen. Hij geeft ons een toer met de wagen. We zijn geleerd, in het vervolg toch wel de mijlen vragen. Hij is zondermeer heel mooi. Het laatste stuk kunnen we niet meer genieten omdat we eigenlijk te moe zijn en natuurlijk geen camping te bekennen. De pas is ronduit prachtig. Dit zou zowat de hoogste route zijn in Noord-Amerika. De herfstkleuren zijn prachtig. Het is geen berk, maar lijkt er wel op en zijn blaren zijn momenteel goud gekleurd. De zon, die nog altijd overvloedig schijnt, licht deze helemaal op. Er worden heel wat foto's genomen en niet alleen door ons.

's Avonds krijgen we ook nog een vuurwerk cadeau.

We staan heel vroeg op om de Elks te zien. De rangers geven aan waar ze te vinden zijn. Het is prachtig. Het is nog wat donker voor behoorlijke foto's maar ze blijven toch in onze herinnering, daar ben ik zeker van.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!