Eerste dagen na di 09 sept.

Door Bob Martens - A long time ago

HALLO EVERYBODY,

Na lekker geslapen en ontbeten te hebben in het ibis hotel te Shl, om 07.00 uur naar Shl. Kl 605 ging keurig op tijd en opa en oma zaten ophet bovendek in  de BU class. Prima vlucht gehad en sneller dan gebruikelijk in 10 uur 15. Vanaf airport SFO naar het hotel.Lag in het centrum dus kon niet mooier. Koffers op bed en gelijk op de cable car gestapt. Het turn point lag voor de deur. SF is de stadmet de steilstestraten. Er is een straat met 31.5%, je gelooft je ogen niet. De Golden Gate bridge overgestokennaar Sausolito een kunstenaars stadje, erg leuk.3 leuke en intensieve loopdagen gehad. Zaterdag de camper gehaald in Newark. Hadden uitgezocht datde subway er in een uurnaar toe reed en dat voor $ 12 voor 2 pers. Velen namen een cab, maar moesten $ 175 aftikken!!!!.

Eerst naar Wallmart voor de proviand. Vervolgens naar Monterey, waar we al van thuis uit een C. hadden gereserveerd. Zondag de 17 miles drive gereden en langs Highway 1 naar Santa Barbara voor de volgendecamping. Nog bij Ophra thuis geweest, maar zet geen lekker bakkie, dus gauw verder. Stad wel bekeken met haar strand en pier.

Vandaag staan we in Banning 25 mile voor PalmSprings.

Rijden met een grote camper is op zich geen probleem, Keep your lane en gassen maar. Het haalt je L en R in, maar went snel. Tanken eerst naar binnen $ 100 betalen , tanken en evt wisselgeld retour.Nou kreeg niks terug, want er ging vet $ 100 in.

GR VAN ONS EN WE SCHRIJVEN NOG WEL EENS WAT.

 

 

Reacties

Joke A long time ago

Hoi Bob en Lyd,

Leuk om even te kunnen lezen hoe het jullie is vergaan deze eerste week.Alles op schema, een goeie deal en de eerste highlights afgevinkt...ik zie Bob glimmen van geluk!


Rob en Yvonne Fase A long time ago

Hai Bob en Lyd, steil he die weg in SF (Lombard Street). Die heb ik omhoog gewandeld. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Je voelt je king of the road in zo'n camper. Nog veel plezier en tot schrijfs. Gr

keet A long time ago

Hai lieve liedje en bob
Wist niet dat jullie al weg waren, klinkt allemaal heel leuk. Nog veel plezier en ik blijf het volgen. Ben benieuwd hoe de camper er uitziet. dikke kussen ook van de boys
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan