Bijna klaar voor vertrek

Door Bert Vink - 22-07-2014 23:11

Hallo allemaal, 

We zijn er bijna klaar voor. Onwerkelijk, zoiets bedenk je jaren geleden, en dan gaat het nu dan echt werkelijkheid worden....America here we come.

Hopelijk gaan Babsie en oma het goed samen vinden de komende weken. Babs is zojuist ontvlooid  en ontwormd. Ze kijkt een beetje dom voor zich uit en zit midden op de tafel zoals wel vaker de laatste tijd. Beetje magerder, haren alle kanten op, maar snorrend en wel.......volhouden minstens tot we terug zijn Babs.

Marit komt donderdagnacht vanuit Den Bosch en Bram gaat haar naar schiphol brengen. Joris Linssen van hello-goodbye heeft zojuist bevestigd dat hij er ook zal zijn ;) want die 2 zien elkaar na donderdag zo'n 5 maanden niet. Bram vertrekt tijdens onze vakantie naar Zuid Afrika voor stage. En Moo is sinds gisteren op vakantie; die is nu onderweg naar Italie.  

Morgen en overmorgen alles nog in de koffers pakken, maar het draaiboek voor in America is helemaal klaar, met grote dank aan Bert.

En nee, we hoeven niet over Oekraïne te vliegen. Maar zover reikt jullie geografische kennis natuurlijk wel....

Gr. Lyanne

 

Reacties

charles.peeters@hetnet.nl 26-07-2014 11:33 {{button-23712}}

Hallo familie vink,

We hoorden dat jullie veilig geland zijn. Veel plezier in in the United States!

Fam. Peeters-Vink

Caroline 26-07-2014 16:23 {{button-23725}}

Vinkjes: heel veel plezier daar! Goed gevarieerd eten (Mac Donalds, burger king, taco Bell, Subway, en af en toe een koek van de Starbucks), keurig aan de snelheid houden (hoewel, zo'n achtervolging door de cols is ook een stoer verhaal), en geen beren gaan voeren. Ik hoop op veel verhalen en foto's maar niet ten koste van jullie vakantie! Kan ook later nog! Zie jullie weer op Lyanne's verjaardag! Veel plezier, Caroline
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan