San Fransisco

Door Bert Vink - A long time ago

Hallootjes,

De afgelopen 2 dagen in het kleurrijke San Fransisco geweest. Echt nog de sfeer van flowers in your hair. Een voor ons doen chique hotel precies aan het omkeerpunt van de beroemde cablecars. Happy hour met een te foute gay van rond de 60 die in het hotel woont en dagelijks daar zijn quotum alcohol zit te nuttigen op zijn eigen stoeltje recht voor de tv...

We hebben de pittige wandeling naar fishermans warf gelopen en daar fietsen gehuurd om over de golden gate bridge te fietsen. Fietsen was goed te doen, Marit kreeg wel last van haar oor door de straffe wind van zee het eerste deel. Zakdoekpropjes in haar oren en de muts op van Fenne's vest hielp gelukkig genoeg om door te gaan. Super, want daarna werden we wel beloond. Druk was het wel op de bridge maar echt gaaf. Sauselino aan de overkant van de golden gate bridge is schattig plaatsje waar we (te) dure maar heerlijke pizza's gescoord hebben met uitzicht om bij weg te dromen. 

Met de Ferry terug naar San Fransisco kwamen we nog dicht langs Alcatraz. Toen nog even een stukje gelopen naar Lombard street omdat ik dat graag wou, heet en echt pittige klim. Stonden we eindelijk boven aan het punt waar de auto's met 5  kronkelbochtjes naar beneden gaan. Hadden we beter onderaan kunnen staan.......Foute plek voor leuke foto.....kleinigheidjes hou je toch.

En de dames hebben nog een free ride gehad in de cablecars omdat we het systeem van betalen niet snapten in het overvolle cablecarretje. 

Gisteren de camper opgehaald en naar de eerste camping gereden, even wennen met remmen want we staan ineens stil en weten dan meteen weer wat nog niet helemaal goed vastgezet was...

Nu uitrustdagje op de camping. Morgen het yosemitepark in, dat weer helemaal open is voor toeristen omdat de bosbrand onder controle is. We blijven sowieso uit de buurt van waar dat was, anders heb ik geen rust...

Fenne werd gisteren wagenziek bij de laatste kilometers over de berg naar de camping. Is nog niet fit, maar knapt wel beetje op. Beetje zwemmen, slapen, lezen, kaarten, eekhoorntjes bekijken, dan komen we deze dag lekker uitrustend door.

Marit zet zo nog was foto op de blog.

gr Lyanne

Reacties

Vink Sambeek A long time ago

Wat hebben jullie al veel gezien en indrukken op gedaan.Fenne beterschap en dat je maar weer snel fit mag zijn. Morgen de natuur in...we zijn weer benieuwd naar de verhalen, enjoy again!
Grtjs van ons ♡

Joop A long time ago

Zie dat ik deze mail over SF gemist heb cq nu eerst lees. Hopelijk met Fenne ondertussen alles weer goed. SF vonden wij nog het meest Europees aandoen in vergelijk met LA en Vegas. Grappig om dan te bedenken dat jullie ook op plaatsen komen die wij ook bezocht hebben! Misschien ook nog zeehonden gezien of geroken;-) ?

Gr., Joop

Vink Sambeek A long time ago

Zie foto van Bert (Papa)& Marit (dochter).
MOOI♡
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!