Bryce Canyon en Antilope Canyon

Door Bert Vink - A long time ago

Een 3 e poging om deze blog bij te werken...de eerdere pogingen zijn ergens in de lucht blijven steken denk ik.

Vanaf Las Vegas naar Bryce canyon gegaan, naar een ranch-achtige camping aan de rand van het national park. Prima weer overdag en lekker koud at night. Daarvoor waren die dekentjes dus.

Bryce is echt prachtig, veel schattige chipmunks gezien ( mini eekhoorntjes). Dit worden Marit's nieuwe huisdiertjes.

 In de canyon een best pittige hikingtour gelopen, door de gekke zalmroze rotsen in de meest vreemde afgeronde vormen. All you can eat lunch in de eeuwenoude lodge, en 's avonds nog even zwemmen en in de whirlpool. Goed opgewarmd onze bedjes in.

We hebben alle slaap combinaties al uitgeprobeerd, en zijn er nu ongeveer uit. Bert in het fijnste bed om om de beurt slaapt een van ons langs hem. Marit meestal in het kitchenbed, en Fenne en Tijn meestal boven de rijplekken. En Lyanne vult de lege plek op van degene die naast Bert mag. Goed verdeeld want Bert rijdt tot op heden alles. Rijden gaat goed, eerste dag en in Yosimety wel wat spannende bergen gehad, maar nu de lange rechte brede rustige wegen zoals je die vaak op films ziet.

 

Daarna naar Antilope canyon geweest, in het gebied van de Navajo indianen. Onze gids Cindy heeft ons met haar 4 wheeldrive door een zandpad naar de ingang van deze Canyon gebracht. Daarna de meest prachtige gekleurde foto's gemaakt in deze ondergrondse uitgesleten rotsformaties. En midden in die canyon stonden daar de Giepmansjes weer voor onze neus, we wisten wel dat we na een paar dagen weer op dezelfde plek zouden zijn, maar toch wel weer grappig om ze dan ook midden in die rondleiding even tegen te komen.

 

Meer info volgt vanavond of morgen omdat we nu dus weer uit het slecht/niet bereikbare gebied zijn. Dat gaf een lichte stress bij onze kids en ook bij ons...maar nu zitten we gezellig online bij de Mac Donalds. Een kopje koffie en eindelijk weer fatsoenlijk internet. 

 

Gr Lyanne en de rest

Reacties

Vink A long time ago

Reactie voor de Canyons, staat geschreven bij Las Vegas:zie daar.

joop A long time ago

Wij zijn destijds niet in Antilope canyon geweest, maar wel in de Bryce canyon wat wij ook een hele mooie canyon vonden. Volgens mij hebben wij ook een hikingtour gedaan; misschien wel dezelfde!

Veel plezier nog!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!