Santa Monica, Venice beach, Rodeo Drive and Hollywood!

Door Wim Jacobs - A long time ago

De afgelopen zijn druk geweest!!! Bijna geen tijd gehad om ons blog in te vullen. We zijn dus met Jessica en Elaine naar Santa Monica, Venice Beach en Rodeo Drive. We namen zo een Hop on hop off busje. De tour naar redeo drive heeft iets langer geduurd dan verwacht waardoor we enkel de tour naar Venica beach hebben kunnen doen zonder af te stappen. Het was mooi, maar 20 minuten is helaas te weinig om dit mooie stadje te bezichtigen. We eindigden de dag -lichtjes verbrand door het zonnetje- met een bezoekje aan de Pier en een lekker etentje! Daarna gingen we de Promenade op. Tot mijn grote verbazing begonnen de winkels al te sluiten :-( Zelfs de Apple winkel!!! Oke het was 22 uur, maar je zou toch denken dat in de VS alles heel lang open blijft haha!

We sloten deze drukke dag af voor een ritje van 1,5 uur naar T Rachel terug om te gaan slapen en ons klaar te maken voor de volgende dag: HOLLYWOOD!!!

 

Met wat getreuzel zijn we dan uiteindelijk vertrokken naar Hollywood. Tegen de middag waren we ter plaatse. Na een uurtje rondwandelen namen we een Red star line tour -TE VOET- die inbegrepen was in onze Go LA city Pass. De gids gidste ons langs de The Walk of fame en we kregen wat meer info over hoe het allemaal begon! Tot mijn grote verbazing konden we het Hollywood sign gewoon zien vanaf the Dolby Mall... Terwijl Eldon ocharme Anneke en mij vorig jaar bijna rond heel LA heeft gereden om het vanop een grotere afstand te kunnen zien dan we uiteindelijk hebben gedaan XD Natuurlijk was da een goei grap voor de rest van de familie... Maar het was wel een hele leuke tour en interessant om te doen!!! Zeker een aanrader. Helaas konden we Madame Toussauds, The Dolby Theatre en Grauman's chinese Theatre niet meer doen... Het was uiteindelijk een hele mooie en leuke dag! 

Met pijn in de voetjes konden zus en ik ons oudjes toch nog overtuigen om een wandelingetje te doen op de Promenade van Santa Monica. Poging twee om de Apple winkel te bezoeken... Wat bleek... Hij was WEER gesloten!!!!!! Door de week  (Ma tot Vrij) sluit die om 21 uur... Per chance hebben zus en ik nog een ijsje kunnen eten en heeft de familie klepkes toch nog schoenen kunnen kopen en een rugzak :-) Ja ja we hebben Toms goed gesponderd! 

 

Tot slot reden we naar huis terug voor een goede nachtrust. En terwijl ik dit schrijf is iedereen met vers gewassen kleren gepakt en gezakt aan het wachten om te vertekken naar Death Valley en Las Vegas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHoooohoeeeeee

 

Tot over een week voor meer nieuws over dit avontuur (tenzij ik met mijn gsm er op een of andere miraculeuse manier in slaag om toch in te loggen ;-) )

 

See ya guys,

Kisses,

The Family Jacobs

 

(PS: de schrijver is niet verantwoordelijk voor gebruikelijke schrijf en typfouten aangezien het snel snel moest gebeuren haha :-P )

(PPS: De Foto's zullen nog wel volgen wanneer mogelijk!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan