Reno

Door B. Belder - A long time ago

Vanmorgen waren we alweer vroeg wakker. Dus we gaan lekker op tijd ontbijten en dan hebben we nog even rustig de tijd om de koffers te pakken.
Om 9 uur proberen we een taxi aan te houden om naar de auto te gaan maar ze zitten allemaal vol. Het hotel belt even een taxi voor ons en binnen 3 minuten kunnen we weg. We komen nog voor half 10 aan bij het verhuurbedrijf maar volgens die vrouw is het niet erg want om 10 uur staat er altijd een lange rij en dat klopt later ook. We staan lang in de rij en moeten ook nog even wachten op de auto. Maar dan krijgen we ook wel een grote. Wij dachten dat we de kleinste hadden (dat zou een chevrolet spark) zijn maar we krijgen een Hyundai Elantra met een nummerbord van Californie. Echt onwijs groot, de 2 koffers passen makkelijk achterin. We hebben nog behoorlijk ruimte over. Dan terug naar het hotel om de spullen op te halen. Uit de garage gelijk de heuvels af. Het is hier echt ontzettend steil. Maar Robin rijdt zo weg. Echt super stoer.
We halen de spullen op en dan gaan dan op weg naar Mel's diner. Een oude diner uit de fifties. Echt geweldig. We drinken allebei een milkshake met kers. Op de tafels staan oude coca cola flesjes met bloemen erin. Birgit zou ze zo mee naar huis nemen. Toch nog maar naar op zoek hier. 
Als de milkshake op is gaan we over de Golden Gate Bridge door naar Reno. Eerst is hij ver weg maar ineens rijden we erover. We moeten snel zijn want we willen het nummer van Scott McKenzie horen, foto's maken en een filmpje met de Iphone. Gelukkig lukt het allemaal maar het gaat wel super snel. Bij de tweede hoge pilaar komt er zelfs wat regen uit de lucht, het is namelijk erg mistig in de ochtend. Nu rijden we door naar Reno. Onderweg zien we mooie dingen maar we kunnen niet stoppen want we rijden op de interstate. De TomTom doet het heel erg goed, gelukkig maar. We stoppen nog bij een Kentucky Fried Chicken voor de lunch en daar zit ook gelijk een Walmart. Daar kopen we lekkere appels, twizzlers, froot loops voor het ontbijt en glazen flesjes pepsi en mountain dew. Als dat allemaal maar in de koffer gaat passen want de flesjes gaan natuurlijk mee. 
Rond half 6 komen we aan in Reno. Niet zo groot en leuk als Las Vegas maar wel grappig. Het is hier ook helemaal niet zo warm voor Nevada. We zijn echt op van het rijden en de lange dag dat we alleen nog even gaan eten en daarna naar de kamer gaan. Ze hebben wel een hele grote bowlingbaan maar die komen we vast nog wel eens tegen want het is pas dag 3. 

Aantal foto's: 160, maar ook een aantal vage omdat we reden.
Aantal kilometers: 370
Staten: Californie en Nevada

Reacties

Jens A long time ago

Leuk stukje weer, ga je zelf ook nog rijden in die grote bak? Have fun! X

Barbara A long time ago

Leuk hoor!!! En fijn dat het rijden zo goed is gegaan!!!! Glazen flesjes mmmhhhh. Rij vzichtig Barbara

Hilda A long time ago

Gelukkig gaat alles goed bij jullie, de kilo's die je vorig afviel kom je nu aan denk ik Birgit.
Als ik zie en hoor wat jullie allemaal voor lekkere dingen eten. Geniet er maar lekker van. Kus Mama

Sven A long time ago

Wat is er mis met een Chevrolet Spark!?!?! ;-)

Vincent. A long time ago

That's a good fuckin shake. I don't know if it's worth five dollas, but it's a good fuckin shake.

Desiree A long time ago

Jeetje... Klinkt allemaal erg lekker en vooral heel gezellig. Uitkijken he.. Dikke kus voor jullie alletwee..
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!