Sheridan

Door B. Belder - A long time ago

We waren gisteren laat terug van het rodeo dus we slapen lekker even uit. We worden om half 8 pas wakker, de jetlag zal dan nu wel echt helemaal weg zijn. Meestal zijn we toch wel rond 6 uur wakker. Heerlijk!
We checken uit en we halen een ontbijtje bij de Walmart. Dit gaan we lekker in een park op eten. En dan rijden we door naar Sheridan. 
Onderweg rijden we mooi door de bergen en door kleine dorpjes. Ze hebben hier leuke antiques winkeltjes. Waar ze allerlei oude nummerborden hebben. Helaas is bij een van die winkels niemand thuis. Ze hebben een oude schoolbus vol met nummerborden voor maar 5 dollar. En dat is echt een koopje. We missen er nu namelijk nog 3 van onze roadtrip. Maar dat komt vast wel goed. 
Ook komen we veel roadkill tegen op de weg. We zijn een keer gestopt om te kijken want het precies is. Maar we hebben geen idee. De foto staat erop, dus misschien weet iemand het. Er wordt hier in ieder geval een hoop dood gereden.
Sheridan is een klein plaatsje. We wilden eerst naar de bioscoop maar er draait nog geen leuke film. Dat gaan we dan maar een ander keertje doen. Dan maar bowlen, maar eenmaal bij de bowlingbaan blijkt hij gesloten te zijn. 
Dus rijden we door de Starbucks drive thru en gaan even naar de Dollar Tree. Waar echt alles een dollar is. Superleuk maar je kunt toch niet alles meenemen naar huis. Dan maar een klein puzzeltje met alle staten en neusspray. 

Aantal foto's: 1096
Aantal kilometers: 250
Staten: Wyoming

Reacties

Jens A long time ago

Erg leuk zus & zwager! Leuk om die stukjes te lezen!

Barbara A long time ago

Jammer dat de bowlingbaan dicht was,maar komt vast wel een keer goed.De rodeo ziet er op foto ook wel heel bijzonder uit.Starbucks drive thru.Jammer dat die hier niet is voor een lekkere koffie s,avonds. Voorzichtig rijden he! Barbara

Hilda A long time ago

Geen idee wat het voor dier is/was, wel een engerd denk ik.
Jammer dat je niet alles mee kan nemen hè Birrie 😜
Die twee beertjes zijn zo schattig.
Kus mama

Desiree A long time ago

Bakkie koffie doen.... Altijd lekker ... Zeker bij starbucks.... Heerlijk !!!leuk om elke keer weer te lezen hoe leuk jullie het hebben...pas goed op elkaar en wees zuinig op elkaar... Uitkijken en zoals leonardo zou schrijven ... Laf joe

Oma Dieuwke A long time ago

Ik geniet van jullie reis. 's Morgens uit bed en hup de ipad aan en de kaart erbij. Let vooral op of jullie een road runner zien. Een vogeltje met lange poten dat ontzettend hard kan lopen. Heerlijke winkel, hè, die Wallmart. Letterlijk alles te koop, behalve de nummerplaten dan. Ik denk aan jullie, liefs, Oma.

Bart A long time ago

Ik 'stroom' nu pas in met het lezen van jullie blog. Wat ongelooflijk leuk zeg!!! En wat een topvakantie belooft dit te gaan worden. Ik ben helemaal niet jaloers hoor. Ahum. Lekker rondkarren daar, radio aan met goed foute muziek. De wereld aan jullie voeten. Geniet ervan en van elkaar. Top! Groetjes van Bart & Andreas.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!