Philadelphia

Door B. Belder - 15-08-2014 01:00

Helaas vertrekken we vandaag weer uit New York. De tijd gaat echt zo snel hier. Gelukkig krijgen we wel onze auto weer terug, dat vinden we toch niks als we niet weten waar hij staat. Eerst even ontbijten en dan brengen we het kaartjes naar de bell desk. Hij zegt dat het een half uur duurt voor de auto er is maar hij is er al veel sneller, dus kunnen we weg. Even door de stad scheuren en dan in de file voor de Lincoln tunnel.
Gelukkig gaat dit best snel en we rijden ongeveer in 1,5 uur naar Philadelphia. Als we daar aankomen is er nog geen kamer voor ons vrij, dus gaan we eerst de stad even in. We willen weer met de hop on bus en de vrouw in het hotel belt daar iemand van. We worden speciaal opgehaald en stoppen bij de eerste halte. Dit os gelijk een van de haltes waar we ook willen zijn. We eten eerst even een hotdog en philly cheesesteak en gaan dan in de rij staan bij de Liberty Bell. Robin heeft hem al gezien maar de rij is niet super lang en we zijn best snel binnen. Ook komen we langs de Independence Hall. Maar hier moet je met een tour naar binnen, dat hoeft voor ons niet zo nodig. Dus stappen we in de bus en rijden naar onze eerste stop. 
Dit is de Eastern State Penitentiary. Dit is een oude gevangenis waar Al Capone gezeten heeft. Alles is heel oud maar je kunt nog wel heel veel zien. Erg leuk! Dan kopen we appels en frambozen en lopen we naar de Rocky trappen en beeld bij Philadelphia museum of art. Even op de foto natuurlijk, jammer dat we Eye of the tiger er niet bij horen. We stappen weer op de bus voor een rondje stad. En stappen weer uit om in wat souvenirwinkels te kijken en een lekker ijsje en smoothie te nemen. Daarna nemen we de laatste bus alweer naar het hotel. 
Als we de koffers op gaan halen loopt iemand helemaal mee en legt van alles over het hotel uit. Het interesseert ons niet zoveel want we blijven toch maar 1 nacht, maar het is hier wel wat chiquer dan de andere hotels. In de avond doen we lekker niks want we gaan lekker tv kijken. 

Aantal foto's: 2916 (en 74 op de kleine)
Aantal kilometers: 156
Staten: New York, New Jersey, Pennsylvania 

Reacties

Hilda 15-08-2014 01:15

En natuurlijk weer een gevangenis bekijken 😜
Geniet van jullie avondje niksen, ook wel eens lekker, toch? Bye bye. Kus Mama. 😘

Sven 15-08-2014 09:10

Vakantiegangers, hoe gaat het daar? Jullie hebben al zoveel gezien, dat ziet een ander in 4 jaar vakantie!! Praten jullie al een beetje met zo'n belachelijk Amerikaans accent? ;-)

Tot snel x

Barbara 15-08-2014 21:30

Inderdaad weer een gevangenis. Oohhhh we kunnen straks hele aal geen film meer zien zonder dat ik ga horen dat jullie daar geweest zijn. Foto's zijn wel heel erg leuk hoor. Die trappen van Rocky geweldig! En al die gezellige selfies super👍👍. Nog veel plezier daar. Xxxx

B. Belder 16-08-2014 01:07

We hebben al een aardig accent ja😉

Oma Dieuwke 16-08-2014 08:58

Ik heb bewondering voor jullie zoals jullie deze reis uitgestippeld en georganiseerd hebben. En jullie doen het allemaal óók!
Heerlijk om dan te mogen mee genieten!
Knuffeltje, Oma Dieuwke.

buuv debbie 16-08-2014 10:36

Very impressive hoor! Enjoy & stay save. Greetz uit smalltown 7-kamp.

buuv debbie 16-08-2014 10:40

Ik bedoel safe :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan