Dag 4: San Francisco - Lodi / Stockton Delta

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Vandaag voorlopig ons laatste ochtendje in SF.

Omdat we wat later wakker zijn, is het best lastig om ergens een plakje te vinden voor het ontbijt. Uiteindelijk vinden dat bij Jack's.....helaas niet vor herhaling vatbaar want het ontbijt is ons allemaal net wat te vet.

Na het ontbijt regelen we een taxi, die ons later naar Newark brengt waar we onze camper ophalen bij Cruise America. We hebben pas om 15.00 uur een afspraak, maar zijn er al om 13.15 uur. Gelukkig is het niet druk en worden we vrijwel meteen geholpen. Voordat we weg gaan, krijgen we een video te zien over hoe alles werkt. En daarna nog een rondje live door de RV met een medewerker die ons nogmaals alles uitlegt. We krijgen nog even een nieuwe radio, want de oude werkt niet en dan kunnen we vertrekken.

Bij de eerste de beste supermarkt slaan we onze eerste voorraad in. Heerlijk al die verse groente en fruit! Dat hebben we de eerste dagen wel even gemist. Vanavond heerlijk hollands; boontjes op het menu!

We hebben een trip voor de boeg van ongeveer 1,5 uur naar Lodi - Stockton Delta, waar we onze eerste KOA aandoen. De rit verloopt voorspoedig en we hebben een heerlijk plekje onder de bomen. Dat hebben we wel nodig, want de temperaturen lopen al lekker op.

Na het uitpakken van de koffers en het volledig naar onze zin inrichten van ons huis op wielen, gaan we douchen en naar bed!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!