Dag 10: Las Vegas

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Vanochtend zijn we weer vroeg uit de veren en ontbijten we snel, want we willen graag meer zien van deze bizarre stad.

We hebben een kaartje geķocht voor de Deuce; de bus die Las Vegas Boulevard heen en weer rijdt en stopt bij zo'n beetje alle grote hotels. Wel zo verkoelend, want wandelen in 41 graden is echt niet te doen. Een klein stukje gaat nog wel, maar na 2 minuten ben je doorweekt van het zweetsmiley.

We beginnen onze ochtend vanuit Circus Circus bij Treasure Island. Van daaruit gaan we verder naar The Venetian. Twee jaar geleden waren we in het echte Venetie en daar hebben we niet met een gondel gevaren, maar nu wel! Ook al was het maar een kleine 10 minuten; het was wel erg leuk. De meiden moesten wel lachen, toen onze gondelier ook nog eens in het italiaans ging zingen.

Na de gondelvaart hebben we het nagemaakte San Marcoplein nog even te voet gedaan en hebben we heerlijk etalages gekeken bij de meest luxe winkels.

De lunch hebben we goedkoop gehouden bij de M en de Pizza-express. Daarna zijn we doorgegaan naar Le Mirage en The Ceasar's Palace, The Quad. Overal is het groot, groter, grootst. Het ene hotel heeft nog meer gokkasten dan het andere en we kijken geamuseerd rond. 

Tegen 4 uur hebben we het wel even gehad en keren we per bus terug naar het hotel. We gaan nog lekker even zwemmen en eten een hamburger aan het zwembad voordat we ons opmaken voor het avondprogramma. 

We bekijken een circusact in het hotel; een trapeze-nummer. Daarna pakken we de bus naar Fremontstreet, waar we een lichtshow willen bekijken om 22.00 uur. Helaas mogen we Freemontstreet niet op met de meiden; het is vanavond alleen toegestaan voor 21 jaar en ouder. Gelukkig zijn we niet helemaal voor niets gekomen, want we kunnen aan het begin van de straat nog meekijken. De straat is overdekt met lichtpanelen waar hele films op afgespeeld worden. Speciaal voor ons een clip van Bon Jovi "It's my life". Echt super.

En dan zijn de meiden best moe en nemen we de bus terug naar Circus Circus. Morgen gaan we weer verder met de hotels bekijken en willen we een kijkje nemen bij de Wedding Chapels (en nee, we gaan niet opnieuw trouwen.....al zouden de meiden het maar al te graag willenwink).

De meiden slapen inmiddels en Leonard is zijn geluk gaan beproeven in het casino.

Reacties

pa en ma v d dool A long time ago

wat genieten jullie toch het is van harte gegunt

Cees en Rita Rit A long time ago

Geluk in de liefde koopje niet
Hopelijk
vandaag alle bellen en toeters
vo..or Laobard met
L

Cees en Ria A long time ago

Geluk in de liefde koopje niet
Hopelijk
vandaag alle bellen en toeters en bellen
En heeft hij de Jackpot

XxUit Brabant

timo A long time ago

zijn jullie al in het attractiepark van het hotel geweest?

(dat was toch daar)

Sonja A long time ago

Jullie vermaken je prima lees ik. Al veel gezien en gedaan. Leuk om zo jullie trip mee te beleven. Met wat foto's erbij, dat is helemaal leuk.

Nog heel veel plezier.

Raymond, Sonja, Demi en Nikki
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!