Dag 11: Las Vegas

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

De internetverbinding is af en toe zo traag, dat het ons ongeveer 2 uur kost om een blog up te loaden. We lopen dus een beetje achter, maar hopen dat we het nu weer even in kunnen halen.

We waren gebleven in Las Vegas opdag 11 van onze reis.

Na het ontbijt in het hotel (croissantje met sap) pakken we de Deuce naar Mandalay Bay. Een enorm  hotel, waar we binnen ongeveer 6 kilometer lopen om alleen de lobby e.d. te zien. Daarna gaan we door naar het Luxor.

Een klein stukje met de bus en dan ziijn we bij het MGM Grand, waar we koffie drinken bij starbucks en nog even kunnen Wifi-en. Na het MGM Grand brengen we een bezoek aan M&Mworld. Superleuk om even te zien en even rond te dwalen. We vonden de M&M's behoorlijk aan de prijs, dus die hebben we gelaten voor wat ze waren.

Vervolgens hebben mamma en Britt nieuwe Nike's gekocht voor weinig en Pappa en Esmee shirts bij de Adidaswinkel. Inmiddels zijn we al weer redelijk moe en gaan we terug naar het hotel. De meiden gaan nog even in de attracties bij Adventureland wat bij ons in het hotel zit. En daarna nog even lekker zwemmen. Heerlijk om weer even af te koelen.

In de avond gaan we de strip weer op omdat we graag de fontein willen zien voor het Bellagio. En het is gelukt; het was super mooi. We vervolgen onze weg langs de andere hotels naar NY NY, waar Leonard nog even in de Roalercoaster wil. Hij is blij dat hij het gedaan heeft, maar kwam er wel groen en geel uit!

En dan hebben we genoeg gedaan en keren we rond middernacht terug naar ons hotel voor onze laatste nacht in Vegas.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!