Dag 12: Las Vegas - Zion National Park

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

We checken uit bij Circus Circus; wat een bizarre wereld. Het maakt niet uit of het dag of nacht is hier; alle casino's en hotels zijn hier altijd gevuld. Zelfs de temperatuur lijkt hetzelfde te blijven. Het was een super ervaring!

ALs we vertrekken uit Vegas rijden we nog even langs de weddingchapels; moet je tenslotte ook gezien hebben!

En dan gaat onze reis eerst naar het zuiden van de strip, naar de Las Vegas premium outlet stores; shopping time! We gaan lekker even de winkels in en doen inkopen bij Ralph Lauren, Levi's, Adidas en Uggs.

Dan vervolgen we onze reis naar Lake Mead en de Hoover Dam. Wat een inmens bouwwerk is de Hoover Dam. In totaal hebben ze er 4 jaar lang aan gewerkt. Dan is het al 5 uur en  moeten we nog naar de camping in Zion national park, zo'n 4 uur verder! Het eerste stuk gaat prima en we maken halverweg een tussenstop in Mesquite, waar we nog even boodchappen doen.

En dan wordt het al vrij snel donker en veranderd het weer. Hevige regen en onweer vergezellen ons de laatste 2 uur en we hebben totaal geen weet van waar we rijden. Uiteindelijk komen we veilig aan in Zion. De lichtflitsen van het onweer verraden  ons af en toe dat we midden in de canyon zitten. We sluiten de camper aan op electriciteit en water en gaan lekker slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!