Dag 14: Bryce Canyon

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Zo, we zijn weer bij met de blog, want we zijn aangekomen bij de dag van vandaag.

We hebben een hele kude nacht gehad en kunnen in de ochtend   niet buiten ontbijten, omdat het nog te fris is. Na het ontbijt gaan we gewapend met meerdere lagen kleding naar Bryce. We pakken de shuttlebus voor de camping en rijden zo het park in. In eerste instantie zie je nog helemaal niets bijzonders, maar als we uitstappen op Bryce Point is het uitzicht werkelijk adembenemend. Er zijn weinig woorden om te omschrijven hoe mooi dit is. Het is enorm  hoog en we kijken uit op rode hoodies. We zullen de foto's z.s.m. uploaden als het lukt.

We rijden door naar Sunrise Point waar we de wandeling in de canyon beginnen. Mamma en esmee besluiten om boven te blijven en van daar uit naar Sunset Point te lopen. Pappa en Britt besluiten om wel door de Canyon te lopen en zo krijgen we een super overzicht van foto's. Het is een behoorlijke wandeling, vooral door de Canyon. Na een bezoek aan het visitors center gaan we net na de middag terug naar de camper. De meiden gaan lekker zwemmen en  voetballen. Mamma doet nog een wasje en schrijftde blog en pappa leest een boek. Nog even relaxen voordat we morgen doorgaan naar Moab.

Reacties

Annemie Vercruysse A long time ago

Hoi Dooltjes
Net van gisteren terug in België. Persoonlijk vonden wij Bryce het allermooiste. Hebben ook deze wandeling in de canyon gedaan. Halverwege terug gekeerd wegens regen 😔
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!