Dag 23: Los Angeles

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Nog even de camper vluchtig schoonmaken en dan rijden we naar Cruise America. We zijn echt superblij met onze TomTom, die ons werkelijk overal brengt. Zonder hadden we in LA zeker de weg niet gevonden.

Bij Cruise America verloopt alles zeer snel. Binnen 10 minuten is alles afgehandeld en zitten we in de taxi naar LA Airport om onze huurauto op te halen. We worden keurig voor de deur afgezet bij Alamo. Bij Alamo hebben we een huurauto klaarstaan; echter blijkt de geboekte auto veel te klein voor onze koffers. We krijgen tegen bijbetaling een grote CMG-SUV. Prima luxe auto, waar de bagage goed inpast. De meiden vinden het ook wel wat, want ze hebben een eigen radio en airco achterin!

Tegen 1.00 PM (we worden al echt Amerikaans smiley checken we in bij het Quality Inn in Placentia, LA. We hebben een grote familiekamer met een eigen badkamer! Dat is wel hee erg prettig na al die campings (ook dat was prima, maar dit is wel luxe hoor).

We hebben onze Califonia Passes laten bezorgen bij het hotel en we besluiten de middag en avond naar Disney te gaan. We moeten ongeveer een kwartiertje rijden vanaf ons hotel en parkeren bij Toy Story. Vanaf de parkeerplaats rijden gratis pendelbussen naar de ingang van beide Disneyparken. Perfect geregeld.

We bezoeken deze eerste dag Disneyworld. Bij de mainstreet pakken we de trein naar Tomorrowland en wandelen van daaruit weer naar voren. We gaan in autopia, maken een rondje in de eerste monorail. We eten een hamburger en vervolgen onze weg naar de Matterhorn Bobslee, Alice in Wonderland en It's a small world. De meiden maken een rondje met Dombo en dan gaan we naar Big thunder mountain. In het donker gaan we nog met Casey's circus train en dan wandelen we naar het kasteel en wachten we totdat het vuurwerkspectakel gaat beginnen. En dat is echt MAGIC! Prachtig vuurwerk met  prachtige onvervalste disneymuziek.....kortom een adembenemende show.    Als het vuurwerk afgelopen is, besluiten we om terug te gaan naar de bus. We zijn best moe en we hebben nog 2 dagen in Disney, dus daar willen we ook nog fit voor zijn.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!