Dag 24: Los Angeles

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

We hebben heerlijk geslapen en genieten van het ontbijt in het hotel. Dit is een van de weinige hotels waar ontbijt bij zit, dus daar maken we lekker gebruik van.

Na het ontbijt gaan we eerst lekker zwemmen. Het is hier heerlijk weer; lekkere temperatuur, strak blauwe lucht......palmbomen bij het zwembad, genieten!

Tegen 1  uur gaan we weernaar Disney. Vandaag gaan we naar California Adventure. We beginnen bij Condor Flats-vliegen over de hoogtepunten van California. Dan nemen we de boot bij Grizzly Peak.....een soort pirania van de Efteling, maar dan toch wel iets heftiger.....we zijn lekker nat! Maar dat is niet erg in de wamte. We vervolgen onze weg naar Ariels onderzee avontuur en onderweg gaan we op de foto met Donald. Dan zijn we bij de rollercoaster en gaan Leonard en Britt in Scream! De meiden ontdekken daarna een aantal zweefmolens en gaan wel 7 keer in Goofy's flying school. Tegen 5.30 PM komt de pixar parade langs met de figuren uit Toy Story, Monsters en co, it's a bugsworld en cars. Erg leuk om te zien.

We eten grieks bij de grill en gaan dan door naar Carsland. De meiden gaan in Maters junkyard jamboree en daarna dik een uur in de rij voor Cars. Een race in Cars-auto's! Supergaaf en inmiddels is het donker! We lopen op route 66 alweer...maar nu in Disney. De meiden doen nog een aantal kleine attracties en dan lopen we naar Disneyworld, om nogmaals te genieten van de vuurwerkshow.

Wederom een lange dag geweest, met veel indrukken......maar weer geweldig.

Tegen 11.30 PM zijn we weer terug in het hotel en duiken we onder de lakens.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!