Dag 26: Los Angeles - San Diego

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

We ontbijten weer in het hotel en checken rond 10.00uur uit. Voordat we naar an Diego rijden, gaan we eerst op zoek naar de Hollywoodletters. Op internet hebben we een adres gevonden waar vandaan we goed zicht hebben op de letters. We zijn niet de enigen, maar kunnen prima foto's maken in de Hollywood Hills. Toch wel bijzonder om dit nu in het echt te zien.

Daarna besluiten we om op zoek te gaan naar de Walk of Fame. We weten dat we op Sunset Boulevard moeten zijn, maar die is enorm lang! We parkeren onze auto bij het LA Childrens Hospital en vragen daar of we in de buurt zijn. Het blijkt aan de andere kant van de straat te liggen, ongeveer een uur lopen. Maar we kunnen ook de metro pakken en dat doen we. Het is maar 2 haltes en we stappen uit aan het einde van de walk of fame. We wandelen over de walk of fame naar het begin en komen allerlei bekende en minder bekende "sterren" tegen.

We eten iets bij Hooters en aan de overkant van de weg vinden we de ster van Michael Jackson, Marilyn Monroe en wel heel bijzonder de ster van Robin Williams met een heleboel bloemen er om heen. Ook de handafdrukken van een aantal sterren vinden we nog en we maken foto's en dan is het tijd om de metro terug te pakken.

Bij de auto besluiten we om toch ook maar meteen door Beverly Hills te rijden en door West Hollywood.......we hebben geen beroemdheden gespot maar het was superleuk om alle 'huisjes' te bekijken. Vanaf de heuvels van West Hollywood heb je een enorm mooi uitzicht op de stad en we maken er nog een aantal foto's.

Inmiddels is het al tegen 5en en gaan we richting San Diego, waar we twee nachten zullen blijven. Het is zo'n 2 uur rijden. We verblijven hier in het Wyndham Garden Hotel; wederom prima. De meiden zijn helemaal happy met hn stapelbed!

We gaan lekker slapen, zodat we morgen fit zijn voor Seaworld!

Reacties

Willy en Henny A long time ago

Leonard Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Neem een borrel van ons.
Groetjes aan jullie allemaal.
We volgen jullie op de voet. Wat een geweldige ervaring

Tineke A long time ago

Leonard, van harte gefeliciteerd!
Zo leuk om ieder keer jullie verhalen te lezen!
Geniet er nog van!!!
Grijs Willem, Tineke, Leonie en Jesse

Hooi Leonard , Jesica and Kids A long time ago

Ook vanuit het verre West Brabant some where on the coast of Europe wensen Ria en Cees jullie misschien a.d late kant een geweldige verjaardag en genieten , maaaaaaar
dat hoef ik niet te zeggen , want jullie maken er wel een geweldige reis van , ook wij genieten er een beetje van mee, these are memories as they say .. long time ago ..
Lots of love from Cees and Ria oftewel ....
Dikke knuffels voor jullie en tot de volgende blog

Sandy en familie A long time ago

Hallo buurman, aller eerst nog op de valreep onze felicitaties aan jou natuurlijk! Wat bihjzonde rom in Hollywood je verjaardag te vieren!
Ik ben nog lekker aan het teruglezen en geniet bij het lezen van al jullie verhalen, wat hebben jullie een fantastische reis! Iets waar jullie lang naar toer hebben geleefd maar wat zeker de moeite waard is geweest zo te lezen. Wij gaan ook maar eens sparen voor zo'n mooie reis haha! En Esmee bedankt voor de leuke appjes, we hopen snel weer wat van je te ontvangen!Groetjes van ons viertjes

De Koolmeesjes A long time ago

Hé Leonard, nog van harte gefeliciteerd met je 44e verjaardag ! Heb nu even WiFi gekocht om weer te kunnen lezen en te feliciteren ! De hollywoodletters lijken mij erg leuk, zou weleens willen zien hoe hoog ze nou in het echt zijn ( enorm denk ik anders zou je ze vanuit de verte niet kunnen zien). Nog een fijne verjaardag verder! 💋💋💋

L.P.J. van den Dool A long time ago

Iedereen bedankt voor de felicitaties!!!! Leonard heeft een "natte verjaardag" gehad in SeaWorld!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!