Dag 28: San Diego - Los Angeles

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

We eten vanochtend weer in de hotelkamer en checken tegen 10 uur uit.

Dan gaan we opzoek naar de botanische tuin van San Diego; die zich bevindt in het Balbao Park. Eerst rijden we door wijken met heel veel armoede, maar dan komen we in een schitterend stuk van San Diego.

We parkeren de auto aan de rand van het park en nemen de gratis shuttlebus naar het midden van het park. Er zijn allemaal musea, mooie oude gebouwen, fonteinen en een botanische tuin. We brengen er een paar uur door en gaan dan naar de kust.

We komen uit bij de haven en zien daar allerlei monumenten voor de US navy en zelfs de US Midway ligt er met allerlei vliegtuigen aan boord. Heel indrukwekkendom te zien. Verderop aan de jachthaven vinden we een cheesecake factory en lunchen we met een stuk taart. We lopen wat rond en gaan nog wat winkeltjes binnen.

Dan rijden we door over een megabrug naar Coronado Island. Hier ligt blijkbaar de grootste US Navy base van de wereld. Alles roept er ook Navy. We vinden er ook het Coronado hotel; een hotel waar Marilyn Monroe ooit een film heeft gedraaid.

We besluiten om even naar het strand te gaan en even lekker te spelen in de golven. De Navyheli's en F16's vliegen af en aan, dus Leonard zit hier goed!

Aan het einde van de middag rijden we terug naar LA; waar we de komende 3 dagen zullen blijven.

Reacties

Sandy en Timo A long time ago

Lekker nagenieten van jullie ontzettend mooie en indrukwekkende reis in LA. Leuk om jullie volgende week weer te zien (en met jullie te spelen en voetballen Britt en Esmee) en jullie verhalen te horen. Het lezen van jullie verhalen was super leuk, we missen jullie!

Ria en Cees A long time ago

Hooi beste wereld reizigers ,
aan alle dingen , ook de leuke, komt een einde , maar als we jullie blog,s lezen en de foto,s ( highlights) zien
dan mogen we toch samenvatten dat jullie " de reis " van jullie leven hebben gemaakt tenminste deze reis naar America , geweldig om jullie te volgen en te lezen hoe jullie samen de lastige / teleurstellende obstakels , momenten omzeilde / oplosten in een woord zeg maar twee , 'n GEWELDIG TEAM
Nu nog even uitrusten en dan wensen we jullie een veilige vlucht en thuiskomst en ...
We kunnen niet wachten tot de foto,s ergens gaan verschijnen ...
Bedankt dat we mee mochten reizen XXX knuffels v. Ria en Cees en een HOUDOE uit O'strecht
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!