Dag 29: Los Angeles (Universal Studio's)

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Vanochtend staan we vroeg op want we gaan naar Universal Studio's! Het is hier vandaan (Anaheim) nog bijna een uur rijden. Het verkeer is hier in LA een drama op sommige punten; zo ontzettend druk! Maar goed; file rijden hoort er ook bij!

Het is tegen 11.00 uur als we parkeren bij Curious George (een klein aapje) in Universal City. We wandelen door de Universal Walk (een winkelcentrum) en komen dan bij de ingang van het park.

We besluiten als eerste de studiotour te doen. We staan niet zo lang in de rij en nemen dan plaats in het treintje. Deze neemt ons het volgende uur mee langs de studio's en door KingKong 3D adventure (best spannend...het lijkt net alsof we van de weg worden geslagen door enorme dino's ...het treintje schudt behoorlijk en door de 3D bril lijkt alles net echt! AHHHHHGGG)

We komen ook nog door een aardbeving heen en overleven een tochtje langs Jaws. Wederom een echte belevenis. Super!

Het park is op een heuvel gebouwd en opgedeel in een upper en lower part. We gaan nu eerst naar de lower part; waar Leonard en Britt in Jurassic Park gaan; een wildwaterbaan met 3D-film. Daarna volgt een ritje in de Mummy achtbaan.

Na de lunch gaan we naar de upper part en gaan we naar de Animal Actors show; de bekende hondensterren uit films, die een live show geven. Erg leuk.

Dan is het tijd voor foto's met de Minions en een ritje in de Minion achtbaan. Vervolgens de show van de special effects en dan Waterworld; een ware zeeoorlog gespeeld door acteurs met water, vuur gevechten. Esmee was erg onder de indruk van alle knallen, maar het was een super spectakel om mee te maken.....er komt zelfs een vliegtuig binnen vliegen!

Als afsluiter nog een 4D shrek avontuur en dan gaat het park sluiten.

We rijden terug naar het hotel en eten onderweg nog iets. En dan rap naar bed want morgen doen we de magic morning in Disney!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!