Dag 32: Santa Monica- Pismo Beach

Door L.P.J. van den Dool - 24-08-2014 05:20

De dag beginnen we met een ontbijtje in het hotel aan het zwembad.

Dan nemen we de auto en rijden we nogmaals langs santa Monica pier en Venice Beach. En dan geen we door naar Pismo Beach. We rijden via de Highway 1, die helemaal langs de oceaan voert.

Na een 1,5 uur rijden komen we bij Santa Barbara en besluiten we om daar een boterham te eten en lekker even een uurtje op het strand te zitten. We zitten vlak bij het haventje waar de golven niet hoog zijn (de meiden vinden het hier niet zo spectaculair ......).

Na even zwemmen en weer opdrogen vervolgen we onze weg naar Pism Beach. De weg voert door een gebied met veel landbouw; er wordt voornamelijk sla en aardbeien geteelt. Tegen de avond checken we in bij het Quality Inn.

We rijden eerst nog even naar het strand....en hier zijn de golven wel weer hoog.....maar het water is ook erg koud! We genieten nog even van de "sunset" en gaan daarna nog iets eten.

We gaan vandaag vroeg ons mandje in, omdat we morgen vroeg door willen rijden, zodat we wat langer op het strand kunnen liggen in Monterey....onze volgende stop.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan