Eindelijk in Amerika

Door R..J. Mejia - 27-07-2014 17:28

Na 11 uur vliegen, eindelijk geland in Amerika. Met een busje naar het hotel en meteen door, de stad in. Na een lange taxi rit naar de golden gate bridge, zijn we eindelijk wat gaan eten. Niet zo'n groot succes... Jack in the box is een afrader. Nadat we naar pier 39 zijn geweest gingen we naar het hotel lekker slapen. 

Volgende dag, vroeg op, heel amerikaans ontbijt (pannenkoeken). Met de taxi naar de "Cruise America" de camper ophalen. Onderweg naar de Cruise Amerika moest de taxi chauffeur opeens op de rem en is de telefoon van Susan uit haar tas gevallen zonder het door te hebben. Dus, telefoon kwijt. Gelukkig hebben we kunnen achterhalen waar de taxichauffeur was en even gebeld. Hij wordt maandag bij de cruise amerika afgeleverd (SF locatie) en die sturen hem op naar de Denver locatie waar we de camper terug moeten brengen. Tot over drie weken telefoon.... :( 

Vandaag (27 Juli) gaan we naar de sequoia's, de grootse bomen van de heeeele wereld. 

 

Reacties

Theo & Pety van Ee (opa en oma) 27-07-2014 19:57 {{button-23797}}

Zijn blij dat jullie goed zijn aangekomen. Jammer voor Susan van de telefoon. Er is nu een actie in NL om 99 dagen niet te face-booken. Mooi weer hier. Groetjes allemaal!

fredkoopman1962@gmail.com 27-07-2014 21:13 {{button-23808}}

Vervelend van Susan haar mobieltje. Gelukkig wel gevonden en over 3 weken weer mee naar Nederland. Hoop dat het buikje ook weer in orde is. Leuk om zo nu en dan iets van jullie te horen. Heel veel plezier, geniet van het land en van elkaar.
Groetjes aan jullie allemaal.
Fred

Irene 27-07-2014 22:25 {{button-23818}}

Lieve allemaal, hoop dat het verder wel goed gaat:) Ik zal Susan via Juan appen, voorspoedige reis. Liefs Irene
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan