Eindelijk in Amerika

Door R..J. Mejia - A long time ago

Na 11 uur vliegen, eindelijk geland in Amerika. Met een busje naar het hotel en meteen door, de stad in. Na een lange taxi rit naar de golden gate bridge, zijn we eindelijk wat gaan eten. Niet zo'n groot succes... Jack in the box is een afrader. Nadat we naar pier 39 zijn geweest gingen we naar het hotel lekker slapen. 

Volgende dag, vroeg op, heel amerikaans ontbijt (pannenkoeken). Met de taxi naar de "Cruise America" de camper ophalen. Onderweg naar de Cruise Amerika moest de taxi chauffeur opeens op de rem en is de telefoon van Susan uit haar tas gevallen zonder het door te hebben. Dus, telefoon kwijt. Gelukkig hebben we kunnen achterhalen waar de taxichauffeur was en even gebeld. Hij wordt maandag bij de cruise amerika afgeleverd (SF locatie) en die sturen hem op naar de Denver locatie waar we de camper terug moeten brengen. Tot over drie weken telefoon.... :( 

Vandaag (27 Juli) gaan we naar de sequoia's, de grootse bomen van de heeeele wereld. 

 

Reacties

Theo & Pety van Ee (opa en oma) A long time ago

Zijn blij dat jullie goed zijn aangekomen. Jammer voor Susan van de telefoon. Er is nu een actie in NL om 99 dagen niet te face-booken. Mooi weer hier. Groetjes allemaal!

fredkoopman1962@gmail.com A long time ago

Vervelend van Susan haar mobieltje. Gelukkig wel gevonden en over 3 weken weer mee naar Nederland. Hoop dat het buikje ook weer in orde is. Leuk om zo nu en dan iets van jullie te horen. Heel veel plezier, geniet van het land en van elkaar.
Groetjes aan jullie allemaal.
Fred

Irene A long time ago

Lieve allemaal, hoop dat het verder wel goed gaat:) Ik zal Susan via Juan appen, voorspoedige reis. Liefs Irene
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!