Grand Canyon

Door R..J. Mejia - 31-07-2014 06:51

Na 8 uur in de camper, tussenstop bij de Colorado river om af te koelen omdat het veeeel te warm was, 107F (42 graden celcius), zijn we eindelijk aangekomen onderaan de Grand Canyon op een hele luxe camping met binnen zwembad en hottub. Lekker gezwommen in de avond en na zo'n lange auto reis ook ontzettend lekker geslapen. 

En daar gaan we, de volgende ochtend zijn we onderweg naar de Grand Canyon. Als we aankomen is het prima weer, niet te druk en ontzettend mooi. Na ongeveer anderhalf uur wandelen zijn we op zoek gegaan naar een camping, en we hebben er een gevonden. Er zijn wc's en stroom dus prima allemaal (betaalde douches, dus doen we morgen dus wel op de volgende camping) Na het vroege "avond" eten zijn we nog even terug gegaan naar de Grand Canyon omdat het erg dichtbij is en er werd gezegd dat het nog mooier zou zijn. De zon stond inderdaad mooier dan midden op de dag en je zag de diepte nu veel beter. Het was echt schitterend. 

Natuurlijk waren er een paar "stoere" jongens die gevaarlijk gingen doen en veel te dicht bij de rand kwamen buiten de hekken. Naja, gelukkig is er niemand van ons in gevallen en liggen we nu allemaal moe in onze bedjes.

Morgen rijden we vroeg weg om naar monument valley te gaan en daarna door naar Page. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie