Donderdag 31 juli

Door J van der krogt - 31-07-2014 23:26

Hoera! Vandaag Jan jarig!! Vanmorgen lekker donuts gegeten bij duncan donuts die je overal tegen komt hier! Kinderen mochten kiezen omdat jan jarig is. Bleh wat word je misselijk van die vette dingen! Daarna nog een cappuccino bij Starbucks lekker! Vervolgens afscheid van cape god en naar Boston gereden, was maar 2 uur rijden! Aangekomen in Boston de auto in de buurt van Harvard Yard proberen te parkeren maar dat viel niet mee! overal no. parking! behalve met permission als je er woont. Aardige heer op leeftijd aangesproken die daar woonde en mochten wij zijn parkeerbewijs gebruiken! Superaardig! Naar Harvard universiteit gelopen en aan de hand van plattegrond van alles bekeken. De guidetours waren vol.. Maar we hebben toch veel gezien en gelezen. studenten zag je er nauwelijks want die hebben 2.5 maand zomervakantie. heel veel Japanners en Chinezen toeristen die ook in grote getale op Harvard gaan studeren, kunnen het betalen! Interessant om te zien de eerste universiteit van de vs uit 1935! daarna terug naar auto en nog een tijd met een schilder gesproken die ook 7 dagen per week werkte en 20 dollar netto per uur verdiende en maar 2 weken vakantie per jaar.. Zei dat hij 1/3 van loon belasting betaalde. daarna naar hotel Collonade gereden en ingecheckt. Tijdens inchecken gingen de alarm bellen  af! Brand!, de brandweer snel ter plaatse maar viel wel mee, de rust keerde snel terug! Boston is mooie stad, minder druk dan New York en minder hoogbouw en mooie houten landhuizen met mooie tuinen! zo dadelijk , het is nu 17.25 uur gaan we nog trolleytour doen en schijnt een concert vlakbij te zijn! 

Reacties

Pauline Houtman 31-07-2014 23:36

Gefeliciteerd Jan met je verjaardag! Er zijn minder leuke plekken om je verjaardag te vieren!! Jullie hebben al leuke dingen gedaan, leuk hoor zo'n verslag. Veel plezier nog! xxxPauline

Harry 01-08-2014 07:20

Ha Jan, gefeliciteerd met je verjaardag. Mooi om die in de USA te vieren, echt ééntje om niet te vergeten. Geniet van je dagen aan de oostkust, hoop dat the Family het shoppen ook zal bevallen.
Dobar dan vanuit Zagreb.

Alicia Ferrageau 01-08-2014 09:51

Gefeliciteerd Jan met je verjaardag en maandag is Nicolette aan de beurt. Ik trakteer op een extra donut op jullie beide verjaardagen hahah! Nicolette je weet in ieder geval hoeveel calorieen erin zitten.
Geniet van deze fantastische reis!

Liefs Alicia

pa en ma vogelaar, 02-08-2014 15:24

Het is raak met jullie met al die verjaardagen in de USA. Jan 1/8 en Bart 5/8 Van harte gefeliciteerd.Je schreef dat je geen colleges gevolgd hebben op de beroemde Harvard university. jammer ,want nu hebben de Chinezen en Japanners wat gemist.
Fijn dat jullie met volle tuigen genieten van het Amerikaanse leven. Het allerbeste en tot het volgende epistel. Pa en Ma.

corrie 07-08-2014 15:34

Bart neem die tandem maar mee naar huis, ziet er leuk uit en kunnen we samen gaan peddelen. Gr. oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan