New York JFK AirPort 3-8-2014

Door J van der krogt - A long time ago

Vanmorgen al vroeg opgestaan 5.15 uur want we moesten om 6 uur op vliegveld zijn. Eerst de auto terug gebracht bij de verhuurmaatschappij National even zoeken waar het ook alweer was want er zijn zoveel afslagen en ook al was het nog groep het was alweer aardig druk! Leve detom Tom want zonder navigatie zou je helemaal gek worden! Gevonden en auto ingeleverd en we kregen als extra service dat we naar vliegveld wrden gebracht,anders hadden we een soort van treintje dat om de 5 minutenr reed kunnen nemen. De chauffeur was een reggae man dus volop de reggae muziek aan, smorgens om 6 uur konden we dt wel waarderen haha .. Op vliegveld met delta airlines binnenlandse vlucht naar Los Angeles 5 uur en 17 minuten vliegen. Na inchecken wat vlot en georganiseerd verliep en zeer goede vlucht kwamen we om "14.30 " uur aan maar omdat het in LA 3 uur vroeger is was het dus 11.30 uur. Nadat we de bagage van de band gehaald hadden stapte we in een bus die ons naar de autoverhuurmatschappij bracht even wer in de rij staan maar vervolgens weer dezelfde auto Chrysler een witte weer.. Mooi! Naar hotel Hawthorn gereden en ligt mooi 5 minuten rijden van strand! Wat een verschil weer in LA met Boston en New York de omgeving is subtropisch, andere planten, veel laagbouw. beetje Nerga achting volgens Bart maar dan veel luxer!  Tot nu toe ook veel luxe auto's zien rijden veelal Mercedes, BMW Audi Porsches maar ook veel Amerikaanse auto's zoals Chrysler, Dodge etc Auto's zijn hier de helft goedkoper als dat je ze in Nederland koopt! In de middag naar strand geweest en gezwommen in de hoge golfen! Het wemelt hier van de golfsurfers, beachvolleyballers en hardlopers langs strand. Je ziet hier van alles afgetrainde sportmensen , jonge en oudere mensen maar ook zwervers en oude hippies. Alles kan zo staat de een te dansen en de ander te zingen. We zien hier opvallend veel mannen van middelbare leeftijd zich op een skateboard verplaatsen    Helemaal hip doen! Mooi om te zien! Hangt goede relaxe sfeer hier, genieten! Nog even boodschappen gedaan bij whole food de biologische supermarkt die we ook in cape god ontdekte! Wat een goede en groot assortiment voeding hebben ze hier! Dat zou eens in Nederland moeten komen! In de avond sushi gegeten en de nodige gezonde vetzuren weer binnen. Bart vond het echter niet zo lekker en had weinig gegeten, dus hij nam nog even 2 hamburgers bij de Subway.. Het wemelt echt overal van de eettentjes waar je fastfood kan eten zoals Mac donalds, Subway, fried chicken Kentucky etc. Daarna nog avondwandeling langs strand en over de zee gelopen op lange pier... Daarna weer moe maar voldaan naar bed! 

Reacties

Tineke A long time ago

Volgens mij ben jij Nicolette jarig vandaag alvast van Harte Gefeliciteerd en jij Jan en Bart waren ook aan de beurt op vakantie. Thuis zal ikweer een lekker taartje maken. En jou Nicolette wil ik uitnodigen om saampies ergens lekker te gaan uit eten. We gaan wel kijken waar we heen gaan. Geniet verder gr. Tien

Anita A long time ago

Leuk je verhalen te lezen, Nicolette! Van harte gefeliciteerd met je 49ste (?) verjaardag. Nog een fijne dag en groetjes voor iedereen.

corrievdkrogt A long time ago

ik heb gereageerd maar niet doorgekomen zeker. Gr. oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan