Nog iets meer dan een maand

Door Wil Hermans - A long time ago

In 2012 ben ik natuurlijk al in Amerika geweest met mijn oudste dochter, maar toen moesten we terug vanuit Chicago omdat ze heimwee had. Inmiddels is er veel gebeurd in mijn leven, maar erg mooi dat ik de geplande reis van toen nog kan afmaken. Nu niet alleen met mijn dochter, maar ook met mijn broer en mijn zus. Genoeg mensen dus om me in de gaten te houden, mocht de kanker gaan opspelen. Het zal wel niet, maar je weet het nooit.

 

Eigenlijk doen we dezelfde reis als twee jaar geleden, we starten met twee nachten in hetzelfde hotel als we twee jaar geleden de reis hebben onderbroken. Downtown Chicago, vlakbij de Magnificent Mile en het Lake Michigan. En dan all the way naar LA, Santa Monica Beach. Daar eindigt immers Route 66. Ik kijk er zo naar uit, dat wil je niet weten en met deze reis is meteen een van de grootste dingen van mijn bucketlist afgevinkt.

 

Tot zover deze eerste blog.

 

Wil.

Reacties

Wim Triepels A long time ago

Wil, fantastisch inderdaad dat deze "wens" in vervulling gaat. Ik hoop zo dat je er meer dan van kunt gaan genieten. Ik ga je blog met plezier volgen en wens je alle goeds in de States, samen met je naaste familieleden. Hou je taai en dan zien we elkaar weer ergens in oktober . . . . . . . . GRTZ

Ronny Kluijtmans A long time ago

Wil, ik zie de foto van jou op Santa Monica Beach al voor me. Hou je taai en geniet van deze trip. Ik zou die bucketlist stiekem langer maken.

Sietze Tibbesma A long time ago

Beste Wil, wij (Doutie en Sietze) wensen jullie een heel mooie, een heel fantastische reis. Wij zullen met veel genoegen je op deze reis volgen. Niet gisteren niet morgen maar vandaag is belangrijk. En dit praktiseer jij als geen ander. respect! En na deze wereldreis volgt nog een tweede wereldreis heb ik mij laten vertellen. Friesland of zoiets?
Goede reis

Nicolette Pot A long time ago

Wil, ik zie je nog wel een paar keer voor je vertrek , maar ik zie uit naar je verhalen!!
Tot gauw!

Ali en Peter A long time ago

We zien je nog voordat je vertrekt (als het weer niet opnieuw een spelbreker is), maar we zijn ook benieuwd naar je verhalen.
Enne, helemaal eens met Ronny Kluijtmans: zet alvast nieuwe dingen op le lijst!

Martien Hermans A long time ago

Wat een fantastisch vooruitzicht, nog iets minder dan 3 weken voordat ik met Wil, Leonie en Loes vertrek. We hebben vast tijd om in die 3 weken een nieuwe Bucket list te maken.

Rick van Rijswijk A long time ago

Wie droomt er niet van route 66, weet zeker dat jullie een hele mooie trip tegemoet gaan.... Zal het blog in de gaten houden, en misschien tips en bezienswaardigheden uithalen voor over 2jaar.

Goede reis allemaal

Jeanette Timmer A long time ago

De vertrekdatum komt nu heel dichtbij. Het moment dat jullie beseffen dat jullie het 'allemaal' nog tegoed hebben moet heerlijk zijn. Een tikkeltje gespannenheid daarbij is uiteraard niet vreemd ;-)
Alvast een veilige reis gewenst!

Dave de Buck A long time ago

Het aftellen voor Route 66 is nu echt begonnen!!
Nog een paar daagjes golfen en dan .....:-)
Een klein zijstapje op de Route 66 levert toch ergens nog wel een golfbaan op?. Je moet het ritme van elke dag toch een beetje bijhouden.
Geniet van de voorbereiding, de reis er naar toe en de trip zelf.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!