Chicago-Springfield Il. 9-9-2014

Door Wil Hermans - A long time ago

Na een stevig ontbijt in Chicago de auto opgehaald. Een echte Amerikaan mag je wel zeggen. Witte Dodge Caravan waar we de komende 3 weken makkelijk met z'n vieren in kunnen verblijven. Zie foto. Chicago uit gaat eigenlijk relatief makkelijk. In Amerika zijn alle straten recht van oost naar west v.v. of van zuid naar noord v.v.. Een navigatie is bijna overbodig temeer omdat overal op de route bordjes staan die bevestigen dat je op route 66 zit. Eerst maar een stuk Interstate 55, daarna wat meer de oude route naast de snelweg gereden. Onderweg gelunched in een typisch route 66 family restaurant (foto). Na nog een paar reeen, een adelaar en een eekhoorn gespot te hebben aangekomen in Springfield. Vanavond de plaats verkennen waar Abraham Lincoln een groot deel van zijn leven gewoond heeft. Het verslag daarvan nemen we morgen mee in het bericht.

Wil, Leonie, Loes en Martien
 

Reacties

Ali A long time ago

Jeetje, jullie zien elke dag zoveel verschillende dingen. Maar goed dat de blog en de foto's er zijn, anders zou je het allemaal weer snel vergeten.
Veel genieten maar!

jullie moeder/oma A long time ago

wat een genieten en ook nog mooie natuur gebeuren,wateen auto " opscheppers!!!!"Veel plezier,we zien de emails iedere dag met spanning komen.groetjes!!!

Dave A long time ago

Hoi Wil (en familie😄),
Klinkt goed en ziet er prima uit. Lekker veel genieten!!!
Leuk om jullie zo te kunnen volgen!

Dick en Hermien A long time ago

Hallo Martien en Family,

Dat klinkt allemaal erg gezellig en jullie hebben nog vele kilometers af te leggen. Met deze comfortabele auto is dat dubbel genieten. Heel veel plezier gewenst de komende dagen, we blijven stiekem meekijken :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!