Ondergronds

Door Wil Hermans - A long time ago

Zijn we weer. Vanmorgen vroeg vertrokken vanuit het motel in St. Louis. We hadden boodschappen gedaan en hebben op de kamer ontbeten. Dit hotel (was het ook eigenlijk niet) had geen ontbijtservice. En je wilt toch wat gegeten hebben, nietwaar. Eerst naar Meramac Caverns bij Staunton, het grootste grottencomplex van de USA. Het was een 1 1/4 mile lange wandeling, en rollatorvriendelijk. Heb ik dat ding tenminste niet voor niets mee. Ik hoop hem verder in de auto te kunnen laten liggen.

Prachtige grotten, wel natuurlijk op zijn Amerikaans met lichtshows en kleuren etc. Er was zelfs een zaal die het theater was genoemd en waar onder het Amerikaans volkslied een lichtshow werd gegeven. Maar van de andere kant, de grotten waren de hideout van de Jesse James gang. De sheriff stond aan de ingang te wachten, maar Jesse kwam er nooit uit, hij wist een andere uitgang ;-).

Verder vooral over de highway gereden om ook nog Fantastic Caverns bij Springfield te bezoeken, maar de ranger aldaar zei dat we dat beter niet konden doen. Zou na de grotten van vanmorgen tegenvallen. Dus maar naar het hotel. Martien, Leonie en Loes zijn de stad ingegaan. Ik ben op de kamer gebleven om extra te rusten. Aan de overkant van de weg was een McDonalds. Ook lekker een keertje. Vooral de McFlurry was lekker.

Reacties

Ali A long time ago

Mooie spreuk, past helemaal bij jou!

ellenhermans@vodafonevast.nl A long time ago

Wil, hoe is het met je conditie? Ik hoop voor je dat het goed gaat en dat je op tijd rust neemt. Leuke foto's trouwens. Groetjes aan iedereen en geniet ervan!!!

wil A long time ago

het gaat goed. Ik neem op tijd rust. Hou van je en mis je.

moeder/oma A long time ago

ben blij met de emails.laat eens een foto van jullie zien? geniet maar!!!! knuffel!!!!

Jan Bos A long time ago

Goed om te zien dat jullie je vermaken. Leuk om mee te kunnen kijken. Maar ik zie nog geen golfbanen? ;-)

wil A long time ago

Jan, we zien onderweg veel golfbanen en ik kan je zeggen mooie (zonder engerlingen, kraaien en roeken). Maar er zijn zo veel andere mooie dingen te zien en we hebben eigenlijk afgesproken niet te golfen. Ik kan je zeggen dat het kriebelt als je zo'n mooie groene op jouw wachtende baan ziet liggen. Tot nog toe kan ik me inhouden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!