Back on Track

Door Wil Hermans - A long time ago

Nadat we bij Kingman Route 66 hadden verlaten om naar Las Vegas te gaan, zijn we vanmorgen begonnen aan de laatste etappe, richting LA. Bij Barstow kwamen we weer op route66. Eigenlijk dus het enige stukje wat we niet gedaan hebben van de hele route Kingman-Barstow. Het stuk van Las Vegas naar Barstow was door een woestijn. We kwamen langs de grootste zoncollectorfarm van de wereld en bereikten midden in de desert 100 graden Fahrenheit. Ongeveer 37,5 graden celsius. Heet dus.

Vanaf Barstow zijn we zuidwaarts gereden richting San Bernardino. Van daar af zijn we over de oude route 66 gereden tot we uiteindelijk via Sunset Boulevard en Sante Monica Boulevard de zee zagen liggen. Nog twee bochten en we stonden op de parkeerplaats onder Santa Monica Pier. Ik heb het laatste stukje mogen rijden, ik ben ook begonnen in Chicago. Emotioneel moment. We did it. Rond de 3.000 mijl onder de wielen. Het voelt voor ons allemaal als een bevrijding. Het is natuurlijk ook een geweldige onderneming met allerlei bijzondere momenten (goede en minder goede) maar ik denk dat we als familie dichter naar elkaar zijn gegroeid. Natuurlijk moesten we dat vieren bij Bubba Gubba Shrimps op de pier. Krab, kreeft, garnalen en cocktails. Ik merk nu ook dat het zijn op zeeniveau, met minder warmte me goed doet. Dat zal natuurlijk toch het effect van de longkanker zijn. Maar ja, we zijn er. Nog twee dagen uitrusten en dan terug naar Amsterdam om ons weer bij onze geliefden te voegen. Ze hebben ons toch maar mooi gesteund in deze reis en zo ver weg van thuis. Erg bijzonder allemaal.

Ik ben vooral blij voor Loes. Weliswaar in twee etappes maar we zijn toch maar mooi Amerika van NoordOost (Washington) naar ZuidWest (LA) doorkruist. Wie kan dat zeggen. Ik ben ook erg dankbaar dat Leonie en Martien dit met me hebben willen doen. Zonder hun steun was dit nooit gebeurt.

 

Reacties

Floor A long time ago

Mooie blog weer! Nog twee dagen en dan kunnen we jullie weer ophalen, we hebben julloe gemist!! Geniet nog van de laatste dagen. Xxxx

Dave A long time ago

Al weer bijna voorbij, wat gaat dat snel.
Mooie verhalen en idem foto's!
Geniet nog van de komende dagen aan de westkust, ga lekker luieren, flaneren langs de Boulevard, terrasjes, bijkomen en alvast beetje bijtanken voor de terugreis.
Geniet ze!!!

Jan A long time ago

Een hele belevenis! En een hele prestatie! Mooi om mee te maken. En voor straks: welkom terug!

Erik A long time ago

ontroerend mooie blog Wil! Gefeliciteerd. Raakt me.

Jan A long time ago

Gefeliciteerd Wil. Weer een uitdaging aangegaan en afgerond. Trots en genieten.
Mooi dat je dat met familie kunt doen.

Ronny A long time ago

Proficiat Wil, het was een mooie mooi om je te volgen. Ik beleef zelf de schoonheid weer van verschillende plekken. Ben blij dat het tijdens de trip goed gegaan is met je. Hou vol en goeie reis terug.

Dick A long time ago

Hoi Wil en reisgenoten. Fijn dat je dit hebt kunnen doen. Leuk om via deze blog je reis te hebben kunnen volgen.
Voor binnenkort: een goede thuisreis toegewenst.

moeder/oma A long time ago

prachtig om de reis met jullie zo te mogen meemaken.Wat hebben jullie veel gezien,geniet nog een paar dagen en kom dan maar gauw naar huis,we missen jullie!!!!goede reis en welkom

Els A long time ago

Hallo Wil en familie, dank jullie wel voor deze mooie trip....was bijzonder om te lezen hoe je dit hebt beleefd! Geniet nog van deze laatste 2 dagen aan de boulevard en pier. Fijne retourvlucht en welkom in het Limburgse....😉 grtjes

Minke A long time ago

Ik sluit mij aan bij de vorige sprekers.

Paul A long time ago

Familie Hermans,

Een leuke, inspirerende en ontroerende blog. Fijn om jullie reis lezend mee te maken. Geniet van de komende dagen en een goede terugreis. Tot in Holland en dan rij ik de route A2 (is lang niet zo eneverend als route 66) naar Weert om de overige mooie verhalen te horen.

Tot snel, groet Paul

Rian A long time ago

Hallo Wil en reisgenoten,

Mooi om met jullie mee te reizen langs route 66. Zoveel herinneringen komen er terug. Geniet van de laatste dagen in Santa Monica.

Martien Hermans A long time ago

Wil, een geweldig blog door je geschreven na de laatste etappe. Ik ben dankbaar dat ik deze reis samen met jou, Loes en Leonie heb kunnen maken. Boosheid, machteloosheid, verdriet, vreugde, geluk en alle andere emoties die gewoon bij mensen en het leven horen hebben deze reis voor mij tot een onvergetelijke gemaakt. Bedankt!!!

Leonie A long time ago

Voor mij geldt hetzelfde: het was een indrukwekkende reis, met veel hoogtepunten en een paar dieptepunten die dan toch weer hoogtepunten bleken te zijn. In ieder geval is deze reis het hoogtepunt in onze relatie die ik mijn hele leven zal koesteren! Dank Wil, Loes en Martien!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!