Nearly over

Door Wil Hermans - A long time ago

Dan denk je helemaal van Chicago op de hoek van Michigan en Adams naar Santa Monica Pier te hebben gereden met alle indrukwekkende ervaringen die jullie de afgelopen weken hebben kunnen lezen. Mooie natuur, mooie natuurparken, mooie stadjes, maar ook verval, heropbouw en menselijke gekte.

Vandaag gingen we whale watchen in Long Beach. Misschien leuk om te vertellen dat de Metropolitan Area of Los Angeles, ook steden bevat als San Bernardino, Long Beach, Beverly Hills, Hollywood, Santa Monica, Pasadena, Los Angeles, Malibu, Monterey, Duarte en nog een groot aantal meer. Ongelooflijk uitgestrekt dus.

Maar terug naar de walvissen. We gingen kijken of we blue whales konden vinden. Na een pelikaan, een zeeleeuw, een hoop dolfijnen en een hamerhaai was het raak. We waren er zeer dichtbij. Je zag hem af en toe spuiten en dan konden we weer een stukje dichterbij komen. Overigens is het grootste beest ter wereld gewoon grijs, maar als ie onder water is zie je gewoon een grote lichtblauwe vlek in het water. Kan tot 120 feet of 40 meter lang worden. We hebben wat foto's op de blog gezet, soms zul je een beetje moeten inzoomen. Indrukwekkend. Kon er nog wel bij.

Vanavond lekker sushi gegeten. ik weer vroeg naar bed. Morgen nog een activiteit, rusten, eten op de Pier (waar anders gebruik je het laatste avondmaal ;-)) en dan weer slapen. Morgenavond, "onze" tijd dus de laatste blog uit de States. Daarna zal ik een laatste schrijven, maar dan zijn we al in Nederland en leven we weer in dezelfde tijdzone ;-)

 

Tot morgen

Reacties

Rian A long time ago

Het is elke dag een genot om je verhaal te lezen Wil. Goed om te merken dat jullie alle 4 zo ongelooflijk genieten. Fijne laatste dagen. X

Ali A long time ago

En ALS je nog naar Hollywood gaat, doe dan George Clooney de groeten....;-)

Nicole A long time ago

Bedankt voor de mooie verhalen die jullie met ons gedeeld hebben ....dit wil ik ook! 👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!