woensdag 3 september

Door Wout en Astrid - A long time ago

Hallo allemaal, het is nu 11 uur in de ochtend, we hebben er al een dag opzitten.

Gisteren zijn we om 3 uur naar Schiphol vertrokken , auto op long parking gezet en  ingecheckt, geen overgewicht gelukkig. Na de douane, koffie bij starbucks en bellen naar het camperverhuurbedrijf om een afspraak te maken. 1 uur morgen, dat  moet wel lukken.

Lange rij bij de gate, ook  laptops en snoeren uit de handbagage, we zaten boven de vleugel , en vertrokken om 7 uur voor een vlucht van ruim 9 uur.

gelukkig waren er schermen per stoel waar je keuzes kon maken voor films, muziek en spelletjes. Drinken en eten was niet erg slecht maar ja.

bijzonder was het wel dat het de hele reis licht bleef, strakblauw tot vancouver.

onderweg ijsbergen en sneeuw gezien op groenland en oostcanada, mooi.

kwamen om 8 uur plaatselijke tijd aan, was Hollandse tijd 5 uur in de ochtend, lange dag zonder slaap , hopen we zo de jetlag kunnen voorkomen.

Om canada in te komen duurde weer ongeveer een uur, oude luchthaven met vloerbedekking, koffers gehaald en toen naar de shuttleplek, na een belletje kwam iemand van van het hotel ons op halen zodat we ongeveer om 10 uur in het hotel kwamen.

Nog even gewandeld en om 11 uur plat.

Toch nog vroeg op, half vijf zodat we voor zevenen naar buiten gingen om ergens te ontbijten. Daarna gelijk maar naar Vancouver downtown gegaan,de bus zette ons in het centrum af, mooie stad, bijzonder als de stad ontwaakt zakenmensen in grijze pakken naar hun werk met bekers koffie en zwervers die op de roosters van de metro liggen te slapen. 

nu weer in het hotel om naar het verhuurbedrijf  te gaan.

Het weer is nu goed, wel bewolkt maar droog en ca 20 graden.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!