zondag 7 september

Door Wout en Astrid - A long time ago

Het is nu 7 uur s'avonds , vanmorgen besloten om hier nog een nacht te blijven, gelijk  bij de receptie gevraagd bij wie we het beste walvissen konden gaan spotten  , bij Jamies, er werd gebeld en we konden om 11 uur mee met een  boot waar je ook binnen kon zitten ipv met een zodiac.

We konden het aanlopen , bijzondere ervaring , het was mistig en koud , zelfs meteen  fleece trui en een jas aan, ruim vier onderweg geweest , er werden dekens uitgedeeld , was wel nodig, zeeotters,, zeeleeuwen , zeearend, een hert en een beer gezien , maar helaas geen orka's of grijze walvissen waarvan er hier een aantal  rondzwemmen.

een ervaring rijker stapten we weer aan wal , we mogen wel nog een keer gratis mee, we weten niet of we dat nog gaan doen ivm de route die we willen afleggen.

Gisteren ging het kampvuur snel uit , dus nog maar even een wandeling   naar de zee gemaakt, geweldige kust , rauw, grote rotsblokken, en hoge golven  , we zien aan het drijfhout dat het hier geweldig kan  spoken om aanmaakhoutjes te scoren.

Nu wacchten op een prakkie, aardappelen met boontjes en een stuk vlees .

Nog en kennis gemaakt met onze buurman, hij heeftt een oude teckel en komt oorspronkelijk uit Rotterdam, uit de hudsonstraat , grappig he, sprak alleen nog maar engels maar ja.

morgen naar cambellriver , we willlen nog naar de dellafalls en  het bos met de grote ceeders, 

 

h

 

Reacties

Wouter en Jeanet A long time ago

Als je verhalen zo lees dan denk ik dat je het wel erg naar je zin heb,was het niet een beetje eng toen je voor het eerst met de camper ging rijden?,volgens mij is hij best lang.jammer dat geen walvissen heb gezien want dat is best een leuke ervaring maar ja je kan alles hebben.hier gaat alles goed. Nog veel plezier jullie samen en tot horen. Groetjes je vader en jeanet
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!