donderdag 25 september

Door Wout en Astrid - A long time ago

Het was droog toen we wakker werden , in de ochtend zijn we naar het Desert centre in Osoyoos geweest, we hebben daar een trail van 1,5 km gelopen , het stelde niet zo heel veel voor, een plankenpad door een omgeving met woestijnplantjes , en dieren die voor ons onzichtbaar bleven. Volgens de borden zouden hier dassen, uilen die onder de grond slapen in oude dassenholen , padden , hagedissen en natuurlijk slangen moeten zitten. 
Wel leuk om te zien aan de hand van informatieborden hoe alles ontstaan is en met elkaar te maken  heeft en in het centre zelf hadden ze een soort tentoonstelling met opgezette dieren en plaatjes , weten we ook gelijk hoe de vogels heten die we zien.
Daarna na het informatiecentrum om onze berichten te versturen en de krant te downloaden, van het nieuws over Feyenoord wordt je wel verdrietig .
Daarna via de highway 3 naar het Manningpark gereden , het wordt een beetje eentonig maar ook dit is een schitterende route waarvan je van een woestijnachtige omgeving , naar een vallei met boomgaarden tussen de bergen naar een provinciaal park rijdt met veel bossen en bergen.
Onderweg kwamen we Hedley tegen een leuk klein stadje met oude huizen. Het regende onderweg wat niet uitnodigde voor een mooie wandeling, In het provinciale park hadden ze vijf campings waaronder een aantal met douchen , behalve een waren ze allemaal al gesloten .
We staan nu op Coldspring een kleine 50 km van Hope waar we morgen naar toe rijden.
Toen we aankwamen werd het droog en hebben we een wandeling over de camping gemaakt daarna tot 8 uur bij het kampvuur gezeten , toen begon het weer te regenen en zijn we naar binnen gegaan. 
Stil is het hier en erg donker, we staan met nog vier campers hier.

we verrsturen deeze vanuit i-point hope

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!