Dag 3 - Wij voelen nattigheid

Door Harry Lina - A long time ago

Goedemorgen allemaal,

Het is voor ons nu half 11 en we zitten nog heerlijk na te borrelen van vandaag. 

De dag begon goed, eerst vond Harry zijn omvormer terug. Daarna vond Ank binnen in de camper, nadat Sas vond dat de tafel vies was, de micro sd-kaart terug, waarvan Harry had gezworen dat hij deze buiten op de tafel verloren had.

Daarna zijn we met z'n allen naar Sea World San Diego gegaan. We konden de tickets al bij de receptie van de camping halen. De prijzen gingen in 5 minuten van 84, naar 75 en uteindelijk naar 50 euro. Toch een leuke daling!

Sea World is bij iedereen goed bevallen. Leuke attracties, mooie aquaria en spectaculaire presentaties. De Orka show was zeker het hoogtepunt van de dag. Wat een enorme beesten, en hoe kun je ze zo goed trainen?! We zaten precies op de goede hoogte, iedereen onder ons werd zeiknat. Maar wij hebben ook genoeg nattigheid over ons heen gekregen, in Sea World zijn erg leuke waterattracties zoals de boomstammen en de wildwaterraft. Gelukkig was het warm zat, boven de 30 graden en met een heerlijk windje. 

Na Sea World wilde we graag de marinebasis in San Diego bezoeken. We hebben een mooie roadtrip door San Diego gehad, maar helaas waren de marineschepen alleen van veraf te bewonderen. Zelfs het marinepersoneel vond uiteindelijk dat we verdacht bezig waren, dus hebben we de plannen maar afgeblazen en zijn we terug naar de camping gegaan. 

Terug aangekomen bleken Dave en Suus bestolen te zijn! De handdoek van Suus en boxer van Dave, die buiten te drogen hingen, zijn in de loop van de dag gestolen.

Nu op naar bed. Morgen naar Joshua Tree National Park... Waar het dan ongeveer 40 graden zal gaan worden. We zijn benieuwd naar de spectaculaire sterrenhemel (en Kel is vooral benieuwd naar de bomen)!

Goedemorgen allemaal en voor ons slaap lekker. 

Groetjes van ons allemaal!

Reacties

Gonnie A long time ago

Die nattigheid is wel lekker toch, als het zo warm is!
Maar we genieten toch steeds met jullie mee, door deze verhalen.

jaloers anomiempie A long time ago

ik zit te kwijlen voor de computer heb zin om als verstekeling jullie achter na te reizen!
als je goed zoekt in national park vindt je misschien U2 nog.
geniet er van en groetjes van ons en troika (Klinkt leuker)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan