Dag 12 - Zon in Zion

Door Harry Lina - A long time ago

Vanmorgen rond half 10 de shuttle gepakt het park in. Zion is machtig maar ook vooral begaanbaar. Voor iedereen is er wel een passende wandeling te vinden.

We begonnen met z'n allen aan de Riverside Walk. Die kon je zelfs in een rolstoel doen. Al snel gingen we van het asfalt af en echt naast de rivier lopen. 

Aan het eind van het asfalt ging de wandeling voor wie dat wilde nog een stukje door, maar dan grotendeels door het water. En over duizenden rotsblokken en keien.

Ook Sas moest er aan geloven, maar Kelly had niet zo'n zin in natte voeten dus werd gedragen door Mike waardoor hij menig applausje ontving van andere wanndelaars. Na zo'n 3 uur gelopen te hebben waren we weer terug bij ons beginpunt. Intussen hadden Dave, Suzanne en Mike besloten een wat uitdagender tour te doen. Kelly ging met ons mee terug.

Rond half zes kwamen de bergbeklimmers ook weer terug op de camping. De tocht was steil en levensgevaarlijk. Uiteindelijk klommen ze naar respectabele hoogte zoals uit de foto's blijkt. Aan het einde van het pad kwamen ze bij een nauwe canyon, de Hidden Canyon waar ze echt off road gingen.

Voor allen een hele ervaring en een paar prachtige foto's rijker.

Groetjes, Harry

Reacties

Gonnie A long time ago

Wat weer een fantastische belevenis. En die foto's zijn ook zo leuk. We hebben nu echt een idee hoe het er zo'n beetje uitziet!

arjan A long time ago

Fantastisch om met jullie mee te reizen op een zaterdagochtend met een bakkie koffie. Hele leuke verhalen en avonturen. Fijne vakantie en avonturen. Small brother is watching you ha ha.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan