Dag 14 - Bright light city

Door Harry Lina - 25-09-2014 05:36

Na een beetje uitgeslapen te hebben (wat niet echt lukte, het was ook ’s nachts, NA regen, heet en lawaaierig… wat wil je midden in Las Vegas) zijn we naar de Premium Outtlet Stores gegaan. Het was een hele reis, met de Deuce – een overvolle bus – en een overstap op een andere overvolle bus waren we er eind van de ochtend eindelijk. Het viel allemaal een beetje tegen, maar een aantal hebben toch redelijk gescoord. Dave een paar nieuwe broeken, Suus een aantal jurkjes, Ank en Sas beide een winterjas en Kel een paar Uggs. Laat de winter maar komen!

Na een lange reis terug is het gezelschap even opgesplitst. Dave en Suus probeerden een iPhone 6 te kopen, helaas was deze uitverkocht. De rest is even uit gaan rusten, liggend in de airco in de camper of weer aan het zwembad van de camping.

Tegen de avond was het weer tijd om naar de stad te gaan! We hadden van te voren gekeken welke hotels we wilden bezoeken: Luxor, Excalibur, New York New York, de fonteinen van het Bellagio en Paris. Hoogtepunten waren de achtbaan van New York New York, deze ging door het hotel heen en boven het hotel langs. Kel, Mike, Dave en Suus gingen erin, maar omdat hij zo snel en vaak over de kop ging hebben ze weinig van het uitzicht gezien. Ook de fonteinen waren zeker een hoogtepunt, prachtig gewoon.

Na weer een warme en lange avond zijn we allemaal uitgeput in bed gekropen.

Liefs, Suus en Kel

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan