Dag 15 - De Verloren Dag

Door Harry Lina - A long time ago

Goedemorgen allemaal.

Het plan was om om 10 uur weg te gaan. Vandaag gaan we op weg naar Yosemite National Park, maar omdat dit ongeveer 700 kilometer verderop is, zouden we het in twee dagen doen. Dat was het plan…

De dag begon nietsvermoedend, tot Har ineens met het volgende goede nieuws kwam: we zijn een dag kwijt! Hoe?! Tsja…

Vervolgens kwam de discussie: waar gaan we die dag inhalen? Een dagje minder San Fransisco? Dacht het niet. We wilden toch shoppen, Dave moest natuurlijk wel zijn iPhone kopen. Dagje minder strand? Niemand komt aan Kelly haar stranddagen. Dus zat er maar één ding op: die 700 kilometer toch maar in één dag zien te proppen.

De rest van de dag is niet heel boeiend om te vertellen: rijden, rijden, rijden en nog eens rijden. Er gebeurde welgeteld één interessant ding: we werden langs de kant gezet door een imker. Zo zag ze er tenminste uit. Deze imker vertelde ons dat er geen citrusvruchten California in mochten, dus of we onze sinaasappelen even in wilden leveren (of opeten en de schil aan haar geven). Kel lag lekker te slapen in bed, maar aangezien dat officieel niet mocht werd ze snel uit bed getrokken.

Aangekomen op de camping moesten we de hele camper ontdoen van zoetigheden: eten, drinken, toiletspullen… Alles! Want we waren in “Black Bear Country” aangekomen, waar alleen dit jaar al 250 beren gezien zijn. Het idee van het leeghalen van de camper was dat als ze op de zoetigheid af zouden komen, ze niet onze camper binnen zouden dringen maar naar de bak zouden gaan waar het in zat.  Daarna moesten we in het donker eten koken en aangezien de generator om 19:00 uur al uit moest, was dat nogal stressen. Het eten was gelukkig wel heerlijk.

De dag was lang en men ging vroeg naar bed. Morgen Yosemite National Park bekijken!

Liefs, Suus en Kel

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan