Dag 16 - Yosemite National Park en de watervallen

Door Harry Lina - A long time ago

Mike had voordat we weg gingen deze dag al voorbereid, wat de hoogtepunten van het park waren en wat we het beste konden zien. Eerste stop: de Lower Yosemite Fall. Mooi, zo’n waterval die opgedroogd is en waar we na een halfuur lopen achter kwamen. Stop twee reden we per ongeluk langs en aangezien alles eenrichtingsverkeer is konden we moeilijk terug. Stop drie was wel leuk, maar was meer een picknickplaats dan een uitzichtpunt.

Gelukkig was de rest van de uitzichtpunten wel indrukwekkend! Vooral Glacier Point gaf een prachtig uitzicht over het hele national park, waarbij je goed zowel de groene dalen en de grijze bergtoppen kon zien. Met een heerlijk ijsje in ons hand hebben we genoten van dit mooie punt.

Daarna was het tijd om naar het zuiden van het park te rijden, want hier zou de volgende camping van het park zijn. We waren hier rond een uur of 5, hebben voor de verandering eens op tijd gegeten en daarna nog genoten van een goed kop koffie. Daarna heeft iedereen lekker zijn ding gedaan, nog wat gelezen of een filmpje gekeken. Morgen gaan we om 08:30 weer weg: we moeten nog naar Mariposa Grove en daarna op naar San Fransisco!

 

Liefs, Suus en Kel

Reacties

Gonnie A long time ago

Wat weer een belevenissen allemaal. Las Vegas, daar zou ik ook wel eens een kijkje willen nemen. En watervallen ben ik ook gek op.
We kijken weer uit naar het volgende verslag

Teun en Corrie Blok A long time ago

Alles weer gelezen,stranddagen,shoppen
elk wat wils.
Niet te vergeten de geweldige natuur.
Nog een week, zet hem op

Grtjes Oma en Opa

Han en Dita A long time ago

volgen elke dag met veel plezier wat een mooie reis.We gaan nu zelf weg voor een weekeindje Eemhof en dan eind van de week richting Tenerife.Jullie nog heel veel plezier en tot ziens
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan