Dag 20 - Eindelijk plat op ons gat!?

Door Harry Lina - A long time ago

Iedereen had de nacht op de illegale campeerplek goed doorstaan, hooguit wat rugpijn - zo zacht zijn die camperbedden niet. Ik was er - zoals zo vaak - als eerste uit en ben nog even met camera naar de overkant met uitzicht over de Grote of Stille Oceaan gelopen. Ik hoorde nog wat zeehonden of zeeleeuwen en heb ze gespot op een rotsje redelijk dichtbij. Toch leuk!

Op weg naar Pismo Beach. Hoe zal de situatie daar zijn?

Na een mooie rit door Big Sur en over de Highway 1 zijn we even gestopt bij Piedras Blancas Elephant Seals bij San Simeon. Daar liggen honderden zeeleeuwen te luieren in  de zon of met elkaar te spelen in de zee. Een fascinerend gezicht!

Rond 11 uur kwamen we aan op onze - luxe - camping in Pismo Beach. En zelfs eind september stond deze nog bijna vol met grotendeels enorme campingbussen met Amerikanen. We konden wel plekjes krijgen maar net niet naast of tegenover elkaar. Voor 1 nacht - no problem.

Kelly en Mike zaten al startklaar in de camper die door Suus was bestuurd - ik had vrijaf gekregen -. De deur was nog niet open of ze vlogen naar het strand! De rest volgde wat bedaarder maar kwam er snel achter dat het erg koud was op het strand - er stond een harde wind.

Dan maar naar het zwembad, ik zei al, het was een luze camping.

Vanmorgen gaan we weer verder richting Los Angeles naar Malibu Beach. Vanmorgen, want als ik dit tik is het eigenlijk al dag 21.

Groetjes, Harry

 

Reacties

Nicoline A long time ago

Laat me raden Kelly zeker!!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan