Dag 20 - Eindelijk plat op ons gat!?

Door Harry Lina - 28-09-2014 16:53

Iedereen had de nacht op de illegale campeerplek goed doorstaan, hooguit wat rugpijn - zo zacht zijn die camperbedden niet. Ik was er - zoals zo vaak - als eerste uit en ben nog even met camera naar de overkant met uitzicht over de Grote of Stille Oceaan gelopen. Ik hoorde nog wat zeehonden of zeeleeuwen en heb ze gespot op een rotsje redelijk dichtbij. Toch leuk!

Op weg naar Pismo Beach. Hoe zal de situatie daar zijn?

Na een mooie rit door Big Sur en over de Highway 1 zijn we even gestopt bij Piedras Blancas Elephant Seals bij San Simeon. Daar liggen honderden zeeleeuwen te luieren in  de zon of met elkaar te spelen in de zee. Een fascinerend gezicht!

Rond 11 uur kwamen we aan op onze - luxe - camping in Pismo Beach. En zelfs eind september stond deze nog bijna vol met grotendeels enorme campingbussen met Amerikanen. We konden wel plekjes krijgen maar net niet naast of tegenover elkaar. Voor 1 nacht - no problem.

Kelly en Mike zaten al startklaar in de camper die door Suus was bestuurd - ik had vrijaf gekregen -. De deur was nog niet open of ze vlogen naar het strand! De rest volgde wat bedaarder maar kwam er snel achter dat het erg koud was op het strand - er stond een harde wind.

Dan maar naar het zwembad, ik zei al, het was een luze camping.

Vanmorgen gaan we weer verder richting Los Angeles naar Malibu Beach. Vanmorgen, want als ik dit tik is het eigenlijk al dag 21.

Groetjes, Harry

 

Reacties

Nicoline 29-09-2014 09:07

Laat me raden Kelly zeker!!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan