Dag 22 - Universal Studio's LA

Door Harry Lina - A long time ago

Vandaag zijn we redelijk vroeg vertrokken naar Universal Studio's. We zaten natuurlijk midden in de spits dus het duurde iets langer dan verwacht.

Toch waren we rond half elf in het park.

In feite is het een soort pretpark met natuurlijk de Studiotour van ongeveer een uur.In een soort treintje wordt je rond de studio's gereden - waar ze vaak bezig zijn met opnamen - en af en toe gebeurt er iets vreemds. Zo viel er opeens een tankwagen naar beneden richting bus die net op tijd stopte. Overal ontploffingen.

Dan weer zit je in een enorm gevecht tussen levensgrote dinosaurussen en King Kong! Dan zak je zowat door een brug en loopt het water bijna de trein binnen. Dan pakt opeens een enorme haai zowat Saskia van de trein af!

Verder zijn we met z'n allen inclusief Saskia maar af en toe zonder Ankie in diverse attracties geweest. Een boottocht met een enorme duik, een achtbaan in het stikkedonker, een virtuele tour en meerdere 3D tours. 

Aan het eind waren we allemaal een beetje misselijk. Rond 5 uur nog even winkeltjes gekeken en daarna richting onze volgende camping getogen, waar we - alweer door de spitsfile - een half uur voor sluitingstijd (19:30) aankwamen.

De camping heette Dockweiler RV Park, een park aan het strand, helaas zonder WIFI maar ter compensatie kwamen er zeer regelmatig grote vliegtuigen over - ook 's nachts.

Morgen waarschijnlijk naar Hollywood voor degenen die dat nog willen en kunnen!

groetjes, Harry

 

Reacties

Gonnie A long time ago

De studio's bekijken is ook altijd al een wens van mij geweest. Em nu hebben jullie dit ook allemaal gedaan. Prachtig. Ik ben benieuwd naar alle verhalen en natuurlijk alle foto's.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan