Dag 26 - Terug bij af

Door Harry Lina - A long time ago

Met een klein half uurtje vertraging kwamen we aan in Chicago waar we moesten overstappen op de internationale vlucht naar Amsterdam. Hiervoor hadden we nu nog maar een half uur dus nervositeit alom.

Gelukkig was de bagage "doorgelabeld" zoals dat heet, dus die werd automatisch van het ene naar het andere vliegtuig overgeheveld.

En we kwamen binnen bij Gate 9 terwijl het andere vliegtuig stond te wachten bij Gate 11. Vlakbij dus. We haalden het vliegtuig met gemak, al stonden ze daar al op ons te wachten.

Nog even 8,5 uur doorbijten, een paar extra rondjes boven Schiphol doorstaan vanwege drukte veroorzaakt door mist en een kwartiertje in het weiland wachten totdat het vliegtuig bij "onze" gate eindelijk vertrokken is en dan komen we aan! Tot onze verrassing opgewacht door een delegatie van 8 man.

Dick en Nicolien, Opa en Oma van Kelly, Carolyt, Oma van der Neut en Opa en Oma Lina stonden ons op te wachten, vergezeld van een heus spandoek. Zie foto.

Na nog even wat nagelbijten bij de douane - Dave met z'n nieuwe MacBook - was iedereen weer echt op Nederlandse Bodem.

Inmiddels zit ik dit thuis te tikken, compleet afgedraaid en toe aan mijn tukkie.

Dit was het allerlaatste bericht van onze blog, ik hoop dat iedereen een beetje heeft genoten van onze avonturen. wij hebben dat natuurlijk wel.

groetjes van Harry, en ook van:

Ankie, Saskia, Dave en Suzanne, Mike en Kelly 

Reacties

Gonnie. A long time ago

Wat leuk zeg! En wat een verrassing!
Wij hebben hier inderdaad van al jullie berichtjes genoten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan