naar Hope

Door H. Olde Hanhof - 20-09-2014 23:36

Het regende toen we wakker werden. We hadden nog een wandeling willen maken, maar het regende veel te hard. Tussen de buien door nog een kleine wandeling gemaakt over een bever trail. , s avonds gegeten in een restaurant  waar de lokale bevolking  ook eet. Wat een enorme porties hebben ze toch. Etentje afgesloten met een chocolade taartje samen hebben we deze opgegeten.

Vandaag naar Burnaby een voorstad van Vancouver. Nog steeds regen, dus gingen we naar een mall. De volgende winkels hebben we bezocht, the bay, freeway, london drugsstore, wallmart. Daarna naar de  camping en daar was een zwembad en jacuzzi. Daar hebben we samen nog even ingelegen. Daarna uit eten in de mall. De spoorrails liepen voor ons gevoel direct naast onze camper. Een paar keer wakker geweest door het lawaai.

Laatste dag naar afleveradres van de camper. De controle goed doorgekomen. Het  was wel een hectische reis van 20 km. We moesten nog propaan tanken, maar we vonden geen tankstation met propaan. Na 2 keer gevraagd te hebben uiteindelijk gevonden en tanken maar. We moesten om 1100 uur inleveren maar dat gingen we niet halen. Alsof de duivel ermee speelt ging de navigatie raar doen en stuurde ons de verkeerde kant op. Na 2 maal reset en de weg zelf weer gevonden, deed het ding het weer goed. Wat ben je toch afhankelijk in een grote stad van zo n ding. 11.10 uur waren we bij het afleveradres. Dat was wel spannend. Toen met de taxi naar het vliegveld. We wachten nu bij de gate.

Jammer dat het afgelopen  is het waren prachtige weken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan