Maandag 8 september

Door Thamar & Marieke - 10-09-2014 06:19

Na een lange koude nacht breekt de zon door op de vroege ochtend in Campbell. Alleen Zeth heeft het niet koud gehad vannacht. Martijn en Marieke moesten allebei uit bed vannacht om extra kleren aan te trekken. We moeten ons een weg banen door de onderbroeken en sokken aan de waslijn die binnen hangt. Dit heeft natuurlijk voor geen meter gedroogd met deze kou. Lekker even warm douchen denken Martijn en Marieke. Sta je daar in de douche, heb je alleen koud water. Dan maar onder de koude douche. Brrrrr... Gauw de verwarming aan in de camper. Nooit gedacht dat we die nog moesten gebruiken deze vakantie. Zeth die slaapt weer uit of hij wacht gewoon totdat de ontbijttafel gedekt is!
Nou vooruit denken Marieke en Martijn, laten we ons chauffeur maar op zijn wenken bedienen want hij heeft het verdient (geschreven door Zeth) hahaha...
Totdat hij als een spook achter de gordijnen staat om Martijn en Marieke te laten schrikken, wat lachen!! Voor Zeth dan...
We beginnen aan ons ontbijt tussen de natte maar lekker ruikende was totdat Marieke in haar hoofd haalt om tosti's te bakken in een koekepan! Ze zoekt ruzie met Zeth want de lekker ruikende was ruikt straks naar tosti's. Martijn had zijn zin in pancakes al opzij gezet voor de was en nam genoegen met een broodje pindakaas "again".
Maar haal de tosti's maar uit Marieke's hoofd. Tosti it is...

We maken ons klaar om ons tocht te vervolgen, we verlaten camping Campbell Hill waar amper leven is dan een pad die wij dus gisteren gezien hebben.
Zeth heeft zich gesetteld achter het stuur, ons nummer Mirrors gaat aan en we beginnen allemaal mee te zingen met Justin Timberlake en rijden maar...
Nog geen half uur onderweg te zijn besluiten we te gaan snaaien. Snickers, M&M's, Twix, Oreos, naturel chips en Doritos komen tevoorschijn. De kast moet leeg.
Ook de was moet nog van de waslijn en opgevouwen worden. Martijn voelt zich geroepen om deze taak op zich te nemen en dat doet hij tijdens het rijden.
Ons roadtrip voor vandaag duurt intotaal drie uur onderweg naar Niagara Falls. Wij komen aan bij KOA camping aan Grand Island blvd. Ze zijn hier erg vriendelijk aan de balie.
Deze camping is drukker omdat het gebied toeristischer is.

Martijn en Zeth beginnen met een bak koffie terwijl Marieke aan het spelen is, met een KEVERTJE! Een met de natuur... Ze heeft vakantie!
De was die nog steeds niet droog is, gaat nu in de zon aan de lijn. Wat een heerlijk weertje is het hier. Precies goed, 25 graden met een zonnetje. We gaan voor de verandering een keer vroeg eten, zodat we de hele avond over hebben. Want tot middernacht worden de niagara falls verlicht. Dat moeten we natuurlijk meemaken, we zijn er nou toch!!! Eerst even een hapje eten. Marieke kookt vanavond. Pasta zonder vlees en met plantaardige kaas, maar de jongens hoor je niet klagen. Wat een aanpassingsvermogen:-) Zeth heeft de camper inmiddels zo goed in de vingers dat in het donker rijden peanuts is geworden. Dus op weg! Het is nog niet donker genoeg, dus gaan we eerst even lekker shoppen bij de outlet. Martijn heeft tijdens ons bezoek aan het europa cafe (je weet wel, bij Alberto) zijn zonnebril waarschijnlijk met al het afval in de prullenbak gekiept. Dus die moest een nieuwe bril halen. Daar bleef het niet bij, want hij hing helemaal los. Trui bij GAP.. En nog 1! Sportschoenen bij adidas zonnebril van Ralph Lauren. Totdat hij zeth zijn gezicht zag wegtrekken. (Dit laatste was natuurlijk een tactische zet van Zeth, zodat hij de volgende keer weer kon inslaan;lees makeup). Deze outlet is een batavia achtig winkelcentrum, maar ach... We hebben vakantie! De zon is inmiddels onder gegaan en we rijden door naar de niagara falls. Vanuit de verte zien we de nevelwolken boven de omgeving uitstijgen en we kleden ons even wat warmer aan. We komen aan bij een platform waar je de rivier als het ware volgt naar de afdaling. Het kabaal is overweldigend door de kracht van het water.  De watervallen zijn verlicht door de kleuren van de regenboog. Heel indrukwekkend dit natuurgeweld. 
We genieten even van het uitzicht en gaan dan terug naar de camping. Morgen zullen we de falls bij daylight gaan aanschouwen. 
Terug op de camping drinken martijn en marieke ons laatste restje wijn op. Zeth is zoek.... Ach die vinden we morgen wel weer.... 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan