Dinsdag 16 september

Door Thamar & Marieke - 17-09-2014 16:37

Vandaag is het vroeg dag. Al hoewel, niet vroeger dan dat we thuis opstaan om te gaan werken... Om kwart over 7 gaat de wekker. Martijn heeft gisteren al gedoucht. Marieke en zeth willen dit deze ochtend gaan doen, maar Zeth heeft zich bedacht en blijft nog lekker even in bed liggen. Marieke gaat wel douchen, dat is wel weer nodig... Terug gekomen heeft martijn de tosti's klaar. Het weer is heel anders dan de afgelopen dagen, het is bewolkt en de weerberichten geven regen aan. Met andere woorden, tijd om verder te trekken. Om keurig half 9 zitten we op onze plaatsen klaar om te vertrekken. Buckle up, because it's the law!!!! 
Eerst even naar de wallmart. Zeth en Marieke gaan ff snel naar binnen, want omdat we gedumpt hebben vanochtend moeten we eerst nieuwe toiletblokjes halen. We hebben martijn beloofd dat we verder niks halen en snel terug zijn, maar ja, in zo'n grote wallmart is het zoeken naar een speld in een hooiberg om iets te vinden. Gelukkig heeft Zeth een ijzersterk wallmart gevoel en loopt meteen de goede kant op. Maar dan nog vergelijken en zoeken naar een kleinere verpakking en al met al zijn we dus nog een half uur verder. Maar Martijn is gelukkig niet boos...:-) we rijden via highway 95 onderweg naar alweer onze laatste bestemming cape cod!!! We hebben het zo goed naar ons zin dat we nog niet willen denken aan het einde van onze vakantie, maar het wordt zo langzamerhand onvermijdelijk, omdat we toch moeten zorgen dat we niet te veel boodschappen overhouden. Maar goed, niet te veel aan denken!!! 
Onderweg zien we helaas veel dood wildlife langs de weg. Bevers, dassen, stinkdieren en zwijnen. Deze hadden we uiteraard liever in levende lijve gezien. 
We nemen onze eerste stop bij de starbucks, dat is alweer lang geleden! Lekker hoor! 
De rit van vandaag is zo'n 7 uur rijden 'back down South'. We rijden door meerdere staten naar onze eindbestemming, we passeren na Maine de staat New Hampshire en onze eindbestemming Cape Cod in de staat Massachussets. 
We hebben bij de wallmart ook maar weer gepint, terwijl we met verbazing zien dat er van onze 500 dollar in de pot weinig meer over is. We proberen te achterhalen waar al ons geld toch heen is gegaan, maar het blijkt toch te kloppen als je alle koffie, tolwegen, benzine, sigaretten, eten en wijn bij elkaar optelt...
Tijdens onze eerste stop in cape cod, voelt Zeth de gay atmosfeer al tegemoet komen. Dit eiland is namelijk erg in trek bij de gay people, dus het zal ons benieuwen!!! 
We arriveren rond 18.30 uur op onze camping adventure bound campground. Alles bij elkaar zijn we 10 uur onderweg geweest. We zijn het rijden nu ook wel een beetje zat. Vooral zeth natuurlijk. We komen aan bij een dichte balie, maar gelukkig ziet de security ons en worden we toch nog op weg geholpen naar een kampperplek. Eerst boeken we voor 2 nachten in afwachting hoe het bevalt. De camping is druk bezocht, terwijl het geen weekend is, maar volgens ons staan sommige campers ook leeg. Marieke kookt vanavond pasta met vega kaas, en maiskolven en soep vooraf. Het smaakt heerlijk en ondanks dat we de hele weg hier heen hebben gesnaaid met pindas chips, snoep en oreo's, hebben we toch aardig wat honger. We hebben geen full hookup, dus we moeten weer zuinig doen met het water. Ondanks de regen van vandaag (gelukkig wordt voor de komende dagen mooi weer voorspelt) is de avond zacht en kunnen we lekker buiten eten. Het ligt hier vol met zand, je ziet hier dus al dat het een zanderig schiereiland is. Dit zie je trouwens niet alleen buiten, maar vooral ook in de camper. 2x met je schoenen naar binnen en alles ligt er weer onder. 
Na het eten blijven we lekker buiten zitten, muziekje aan en er is hier gelukkig goede wifi dus kunnen we al die super belangrijke facebook berichten eindelijk weer lezen. Zo veel hebben we niet gemist:-) marieke heeft weer eens problemen om op internet te komen, maar dat zijn de jongens inmiddels wel gewend. Naweeën van de val in de wcpot. 
Van onze plannen om de was te draaien is niks gekomen en we nemen ons voor om dit morgen te doen.
Zeth gaat even lekker douchen , eindelijk!!!! ;-P Martijn gaat naar bed en Marieke blijft nog even buiten zitten. Nadat zeth terug is en helemaal weer topfit, valt marieke bijna in slaap. Marieke gaat daarom als volgende naar bed. Nog geen 5 minuten later staat zeth ineens met een sprong in de camper. 'Een vos', schreeuwt hij. Gauw gooit hij de deur dicht. Marieke komt ook kijken (maar heeft haar bril niet op), allebei zien we nog een glimp van het beest die weer verder loopt. Aan de kleur te zien en de grootte en volgens de berichten van het wildlife op cape cod zijn we het eens dat het een coywolf was (nadat Martijn het wildlife online heeft bestudeerd) Een kruising tussen een coyote en een wolf. Das toch gaaf. Zeth durft niet meer naar buiten om zijn wijn te pakken, vooral omdat het dier vlak langs hem heen is gelopen, zonder dat hij er erg in had. We kijken nog een tijd uit het raam, maar de wolf komt niet terug helaas. Achter het raam hadden we best gedurfd!!!!!!

 

Reacties

steven en constance 17-09-2014 18:01

Hallo allemaal
We kregen vandaag drie verslagen,dus hadden we heel wat te lezen.
Het einde komt nu in zicht ,jammer he want jullie willen vast nog niet naar huis.
Geniet nog even samen .
Groetjes van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan