Donderdag 18 september

Door Thamar & Marieke - A long time ago

Marieke is als eerste wakker. Martijn neemt het niet zo nauw meer met de tijd zoals de afgelopen al vaker voor is gekomen en komt er om 9 uur uit. Maar geeft niks, we hebben nog steeds vakantie. Martijn gaat eindelijk de pannenkoeken bakken, want dit is het moment waarop we echt de kast leeg moeten gaan maken. Al doen we het best wel goed. Martijn noemt tijdens het bakken nog even dat het vandaag onze laatste echte dag is. En ja,.... Dat klopt, al willen we er eigenlijk nog niet aan denken. 
Zeth wordt toevallig wakker als martijn de pannekkoeken klaar heeft. Hij kan dan ook lekker meteen aanschuiven. Hij bedankt zijn honey boo boo voor dit heerlijke ontbijt. Op de camping rijdt een auto rond met de backstreet boys aan en dan weet je meteen weer dat je je in gaygebied bevindt. 
Dan zegt martijn dat het al kwart over 10 is en om 11 uur moeten we al weg. Zeth klaagt steen en been dat hij dit nooit gaat redden. Ja zeth, niet zeuren, dat krijg je van uitslapen. Martijn spreekt hem dan ook genadeloos toe!! Wat een balans in deze relatie! 
We lopen weer richting de bus op weg naar provincetown. Daar aangekomen willen we naar het surfersstrand, dus wij kilometers lopen, komen we weer in het centrum uit. Goed richtingsgevoel!! Oh nee, het kwam omdat Marieke het plattegrondje had vergeten. Oh nee, het kwam omdat Martijn niet eerst naar het visitorscentrer wilde lopen. Dus wij na de drie gelopen kilometer alsnog naar het visitorscenter. Zeth en Marieke gaan kijken naar de mogelijkheden om iets leuks te doen. We krijgen info over de jeeptour en nemen allerlei folders mee. Maar ja, eigenlijk is alles een beetje boring. Of zijn we gewoon strontverwend???? Ik denk dat laatste. Dus we besluiten na een tijdje op het strand toch maar lekker de winkelstraatjes af te lopen. Ook nog ff geïnformeerd naar de bootverhuur, maar is erg duur en geld is op. Dus dit slaan we over en gaan wat eten en bier drinken op het terras van Bubbalah. We nemen een burger, lekker amerikaans. Marieke heeft een complete mushroom op haar brood. En weer 70 dollar armer, trekken we verder om weer lekker te shoppen, want van shopppen krijgen we nooit genoeg. Je moet eens zien wat voor troep ze hier verkopen. Ongelofelijk.... Blijkbaar is de prul bij de homo's toch wel in trek. Zo heeft Zeth zijn zinnen gezet op een kerstbal in de vorm van een zeemeerman in een sexy matrozenpakje. Hij biedt zelfs aan om de zee in te gaan met kleren en al als hij dan van martijn zo'n kerst'bal' mag kopen. Martijn kent hem natuurlijk door en door, dus die zegt ' ach, die mag je zo ook wel halen' . En als het zo makkelijk gaat dan is de lol er snel af. Dat wist Martijn dus al bij voorbaat. Toch zijn we nog even gaan kijken bij de meermannen. Bijzonder is het wel, want waar kan je zulke exclusieve prut nou kopen. Marieke trapt er weer in om wat te kopen, namelijk een stuk zeep van 9 dollar en een legging. Tja, de campinglook bevalt nou eenmaal goed!
Omdat we de pot bijna leeg hebben en geen geld meer voor de taxi zijn we genoodzaakt om met de bus terug te gaan. Deze laatste bus gaat 'maar liefst' om half 6 terug. Het stikt wederom van de bejaarden in de bus, maar geeft niks. Het houdt ons jong!
Terug op de camping voelen we ons weer heerlijk thuis. Colaatje erbij, want er is nog maar 1 fles leeg van de 3. Kaarsje gaat weer aan en we prakkiseren alvast wat over onze volgende vakantie. Maar martijn heeft nog steeds niks van Gertie gehoord... Correctie, martijn is zelf laks en heeft Gertie nog niet benaderd hoor ik in mijn oortje... 
Zeth en Marieke gaan een paar potjes shitheaden, waarbij Zeth de grote loser is. Ahithead sucks. Martijn is ondertussen op tripadvisor aan het bijwerken hoeveel hij al van de wereld heeft gezien. Maar ja, als je steeds naar dezelfde plekken gaat, dan schiet het niet echt op. Hij is van 10 naar maar liefst 11 % gegaan. 'Ach,' zegt hij erbij, 'de wereld is ook zo groot! '
We vreten ons ondertussen een slag in de rondte in de oreo's, want deze zijn nog lang niet op. De original smaak is niet interessant genoeg. We zijn meer van de limited editions, zoals cookie within a cookie! 
Zeth gaat na het kaarten ons op één na laatste avondmaal bereiden. Het wordt een rituele maaltijd waarbij zeth en Martijn zich symbolisch vastketenen in de gordels. (Ach, typisch gevalletje van 'had je bij moeten zijn')! Buckle up, because it's the law! De maaltijd is een bijzondere combinatie van overblijfselen. Nasi met bamisoep en witte bonen in tomatensaus. 
Daarna moet Zeth even liggen. Als excuus gebruikt hij al drie dagen dat hij morgen weer ver moet rijden. Althans dat denken Marieke en Martijn maar Zeth komt tijdens de dagelijkse vergadering even een correctie geven op het verslag. Hij is namelijk bezig geweest met het maken van de collage, van de whaletour. Zie ook de foto' s op deze blog. Daarna is hij wel errug moe geworden. Mietje. 

We evalueren onze afgelopen weken en komen tot de conclusie dat we 'echte' kampeerders zijn geworden!
Maar we hebben nog 1 dag te gaan, maar dat zal vooral een dag zijn die in het teken staat van de kast leegeten, koffers inpakken en opruimen en schoonmaken, om de camper vervolgens weer keurig af te leveren. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!